Viena ēdiena sastāvdaļa, kas liek tev ātri kļūt izsalkušam

7773897-One-of-the-many-food-stalls-in-the-night-market-0

Tev taču ir bijusi sajūta, ka esi izsalcis, ļoti īsu laiku pēc tam, kad esi kārtīgi paēdis? Tam patiesībā ir ļoti sakarīgs izskaidrojums.

Tuklums, sirds slimības un diabēts ir sekas pārlieku liela cukura daudzuma uzņemšanai. Nu šim sarakstam var pievienot arī izsalkumu.

Fruktoze tiek iegūta no augļiem, bet no tās tiek ražots augsta fruktozes līmeņa sīrups, kas arī ir galvenais izsalkuma veicinātājs – tā uzņemšana spēcīgi iedarbojas uz dažādām smadzeņu daļām, kas atbild par izsalkumu.

Ēdieni, kuriem ir pievienots šis sīrups arī paaugstina asinsspiedienu, kas var novest līdz sirds slimībām.

Augstas fruktozes līmeņa sīrupu derētu izslēgt no savas ēdienkartes, tādēļ labāk atbrīvojies no tādiem produktiem kā saldinātajiem atspirdzinošajiem dzērieniem, salātu mērcītēm, konservētiem augļiem un citām mērcēm, piemēram, bārbekjū mērces.

 

Avots: www.mensfitness.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment