Vieni ir veiksminieki, otri – ar smagu likteni: ko Vanga teica par zodiaka zīmēm

Gaišreģe ne tikai paredzēja nākotni, bet arī interesējās par astroloģiju.
Vanga visas Zodiaka zīmes sadalīja grupās. Viņa bija pārliecināta, ka starp zodiaka zvaigznāju pārstāvjiem ir tādi, kurus eņģeļi sargā visu mūžu. Un dažiem viņa paredzēja grūtu likteni. Gaišreģe arī identificēja zodiaka zīmes, kas varētu ar viņu konkurēt. Skatiet, kurai grupai piederat.

Zvaigžņu laimīgie cilvēki.

Bulgāru gaišreģe sacīja, ka šīs Zodiaka zīmes ir apveltītas ar īpašu spēku un enerģiju. Šo zvaigznāju cilvēki īpaši izturas pret augstākiem spēkiem: viņu dzīvē praktiski nav nopietnu problēmu, un laime vienmēr nodrošina pret asiem likteņa pavērsieniem. Pēc Vangas domām, ja šādiem cilvēkiem rodas grūtības, tā ir viņu pašu vaina.

Vērsis

Viena no uzticamākajām Zodiaka zīmēm. Vērsi ir pašpārliecināti, mierīgi un saprātīgi. Lai gan zvaigznes viņiem ir labvēlīgas, viņu dzīve bez problēmām lielā mērā ir viņu pašu darīšana. Vērsis vienmēr zina, ko vēlas, un pārliecinoši dodas uz savu mērķi, augstākie spēki viņus tikai nedaudz piespiež un palīdz tikt galā ar neveiksmēm. Šīs zvaigznes cilvēki paši var sabojāt savu dzīvi, ja viņi ir spītīgi un nepieņems debesu dāvanas.

Skorpions

Vanga uzskatīja, ka šī ir visnoslēpumainākā zodiaka zīme visā horoskopā. Šādi cilvēki ir ļoti neaizsargāti, bet tajā pašā laikā spītīgi. Augstākie spēki mīl Skorpionus un bieži palīdz viņiem visos viņu centienos. Bet viņi var zaudēt visu vienkārši tāpēc, ka nevar pateikt paldies īstajā laikā. Skorpioniem arī jāiemācās vairāk uzticēties citiem.

Lauva

Vēl viens zodiaka apļa pārstāvis, kurš ir labā stāvoklī ar zvaigznēm. Dažreiz Lauvām dzīvē ir daudz grūtību, bet tas viss ir tāpēc, ka pirms viņi sāka pierādīt savu pārākumu un viņu ego pieauga līdz neticamiem apmēriem. Vanga vienmēr ieteica Lauvām aizmirst par “karaļa kroni” un pievērst lielāku uzmanību apkārtējiem. Tikai tad viņi varēs pilnībā atbrīvoties no problēmām savā dzīvē.

Zivis

No augstākiem spēkiem Zivis saņēma apbrīnojamu lielvaru – izpatikt visiem. Pateicoties viņai, Zivis var sasniegt visu, ko vēlas. Turklāt šī zvaigznāja cilvēkiem ir pārsteidzoši ļoti paveicies. Pat tad, kad viņi izvirza sev neiespējamus mērķus, apstākļi attīstās tā, ka tas, ko viņi vēlas, nonāk viņu rokās. Vanga deva svarīgu padomu Zivīm: būt nedaudz nopietnākām.

Zodiaka zīmes ar grūtu likteni

Kopā ar veiksminiekiem Vanga izcēla zodiaka zīmes, kuras dzīvē bieži sastopas ar grūtībām un šķēršļiem. Lai šo zvaigznāju pārstāvji nesatrauktu, gaišreģis sniedza padomu, kā viņi var uzlabot savu dzīvi.

Svari

Pēc Vangas domām, Svari ir ļoti atkarīgi no apkārtējās vides. Viņiem vienmēr ir svarīgi zināt, ko cilvēki par viņiem domā. Un, ja ir izvēle – atpūsties vai palīdzēt draugam, tad Svari izvēlēsies otro. Tikai viņu motīvi nav tik nekaitīgi, kā šķiet no pirmā acu uzmetiena. Lai kļūtu laimīgāki, Svariem jāiemācās pateikt nē, jāpārtrauc domāt par citiem un jāiemācās uzņemties atbildību par savu rīcību.

Dvīņi

Visas šīs zīmes neveiksmes ir saistītas tikai ar to kompleksiem. Viņiem jābūt drosmīgākiem, bet tajā pašā laikā mierīgākiem. Ja rodas problēmas, Dvīņiem nevajadzētu krist panikā un steigties no vienas galējības otrā. Arī šī zvaigznāja cilvēki ir pakļauti sliktiem ieradumiem.

Lasi vēl: Viņi dzīvos bagātībā un pārticībā: 4 labākie koka pūķa gada “laimīgie” cilvēki

Viņiem ir jāpārvar savi iekšējie dēmoni, lai augstākie spēki tiem noticētu un sāktu tos atbalstīt.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk…

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment