Vieni ir veiksminieki, otri – ar smagu likteni: ko Vanga teica par zodiaka zīmēm

 

Vēzis

Emocionālie un depresīvie Vēži arī saskaras ar daudzām problēmām. Vanga bija pārliecināta, ka katras zodiaka zīmes dzīve ir līdzīga tai ļoti bēdīgi slavenajai zebrai. Taču Vēžu nemitīgā vaimanāšana kaitina zvaigznes, tāpēc problēmas viņu ceļā aug kā sniega pikas. Šīs zīmes pārstāvjiem ir vieglāk jāpieņem neveiksmes un jāpiesaista draugu atbalsts, lai būtu vieglāk piedzīvot nepatikšanas.

Mežāzis

Diemžēl Mežāzim viņu dzīvi nevar saukt par vieglu. Bet visbiežāk šīs zvaigznes cilvēki paši sev izdomā problēmas, lai vēlreiz pierādītu citiem, cik lieliski viņi ir. Mežāžiem ir arī pozitīvi aspekti, kas pietrūkst citām zodiaka zīmēm – neticama izturība un mērķtiecība. Viņiem tie ir jāuzsūc – tas ir vienīgais veids, kā viņi var atbrīvoties no savām problēmām.

Zīmes, kas var konkurēt ar Vangu

Nevarētu teikt, ka Vanga baidījās no šīm zodiaka zīmēm, viņa vienkārši tajās saskatīja radniecīgu garu. Galu galā, ja vēlas, šo zvaigznāju cilvēki var attīstīt ekstrasensoru dāvanu un sacensties ar gaišreģiem.

Ūdensvīrs

Šīs zīmes cilvēki piedzimst neticami pievilcīgi, taču tajā pašā laikā viņi var šķist dīvaini. Ja vēlas, viņi var atklāt dziedināšanas dāvanu vai paredzēt nākotni. Ja viņi neveltīs laiku praksei, pārdabiskā dāvana viņus joprojām vajā. Ūdensvīri biežāk nekā citi redz pravietiskus sapņus un piedzīvo deja vu efektu.

Jaunava

Jā, nebrīnieties, Vanga praktisko Jaunavu uzskatīja par ļoti apdāvinātu Zodiaka zīmi. Jaunavas var attīstīt empāta dāvanu: viņas jūt cilvēkus un var palīdzēt ar padomu, un citiem horoskopa pārstāvjiem labāk viņās ieklausīties. Jaunavām ir slikts izskats, un, ja jūs tās aizvainosiet, pretī nāks nelielas nepatikšanas un veselības problēmas.

Strēlnieks

Šīs zīmes pārstāvjiem jau kopš dzimšanas ir diezgan labi attīstītas pārdabiskās spējas. Strēlniekiem vienkārši jāpieņem viņu dāvana, un viņi varēs redzēt nākotni un kļūt par vairogu savai ģimenei un draugiem. Kopumā Strēlnieka dāvana bieži vien ir vērsta nevis uz viņu personīgo laimi, bet gan uz palīdzību citiem. Paši Strēlnieki var paļauties tikai uz pilnmēness izteikto vēlmju piepildīšanos.

Auns

Kaislīgi un mērķtiecīgi Auns it kā ar burvju mājienu iegūst visu, ko vēlas. Vai jūs domājat, ka visas svētības krīt uz viņiem kā manna no debesīm?

Lasi vēl: Nostradamusa prognoze līdz 2028. gadam, nauda, ​​mīlestība un veiksme zodiaka zīmēm

Patiesībā tas viss ir pateicoties viņu spēcīgajai zemapziņai: Auniem vienkārši regulāri jāvizualizē, un viņi saņem to, ko vēlas. Lai nezaudētu ezotēriķa prasmes, Aunam nevajadzētu atteikties palīdzēt mīļajiem un iesaistīties labdarībā.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment