Vienkārša metode, kas ļaus tualetei spīdēt un smaržot veselas 15 dienas. Jāsarīvē tikai pusīte ziepju gabaliņa!

Šodien es atklāšu tev pavisam vienkāršu veidu, kā ilgstoši saglabāt tualeti tīru un svaigu.

Tualete var palikt nesvaiga un netīra daudzu iemeslu dēļ. Varbūt neviens to nav sakoptis ilgu laiku vai arī cilvēki, kuri to izmanto, nav pietiekami uzmanīgi un neatstāj to tīru pēc sevis. Dažreiz to var ietekmēt arī to izmantošanas intensitāte un tīrīšanas biežums. Tīrība ir svarīga ne tikai higiēnas dēļ, bet arī lai uzturētu telpu patīkamu un pievilcīgu. Tāpēc ir svarīgi pievērst pienācīgu uzmanību tualetes tīrībai un uzturēšanai.

Nesvaiga tualetes telpa var rasties nepatīkama smaka un nelabvēlīga vizuālā iespaida dēļ. Nepatīkami var justies arī sajūtoties neērti un neciešami, kad ir jāizmanto netīra un slikti uzturēta telpa. Tāpat netīra tualetes telpa var radīt sajūtu, ka vieta nav higiēniska un droša, kas var izraisīt diskomfortu un neērtības sajūtu apmeklētājos. Kopumā tīra un svaiga tualetes telpa ir daudz patīkamāka un komfortablāka gan fiziski, gan emocionāli.

Vienkārša metode, kas ļaus tualetei spīdēt un smaržot veselas 15 dienas:

Ņemam pusīti ziepju gabaliņa un sarīvējam uz rupjās rīves. Lieliski derēs arī ziepju atlikumi, ja tādi ir mājās.

Sarīvētajām ziepēm pievienojam 1 ēdamkaroti cepamās sodas un 1 ēdamkaroti rupjās sāls.

Visas sastāvdaļas labi samaisām.

Maisījuma aromāts ir atkarīgs no izvēlētajām ziepēm, tāpēc iesaku izmantot smaržīgas ziepes. Lai iegūtu papildu aromātu, varam pievienot 10 pilienus iecienītākās ēteriskās eļļas.

 

Pievienojam maisījumam nedaudz ūdens, lai iegūtu piemērotu konsistenci, un vēlreiz labi samaisām.

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment