Vienkārša metode nagu mīkstināšanai 5 minūtēs: efektīva, lēta un viegla

Kāju vannai varat pievienot citronu un soda, kas sniegs papildu mīkstinošu efektu. Ja citronu nav pieejams, to droši var aizstāt ar citronskābi. Lai pagatavotu šo maisījumu, uz 5 litriem ūdens jums būs nepieciešama 1 tējkarote citronskābes un 2 ēdamkarotes sodas.

 

Ja jums ir kontrindikācijas karstām kāju vannām, varat izmēģināt siltu vannu, bet šajā gadījumā ieteicams pagarināt procedūras laiku. Alternatīvi, varat uzlikt kompresi uz nagiem, kas arī palīdzēs mīkstināt tos.

Komprese var būt izgatavota no dažādām sastāvdaļām, un katrs izvēlas sev tīkamāko variantu. Dažiem cilvēkiem patīk uzlikt citrona šķēli uz nagiem, kamēr citi dod priekšroku alvejai.

Viena no vienkāršākajām un patīkamākajām kompresēm ir izgatavota no kosmētikas eļļas. Jūs varat izmantot kokosriekstu eļļu, kakao sviestu, šī sviestu vai kādu citu cietu eļļu.

Eļļu jāuzklāj biezā slānī uz naga, pēc tam to jāaptin ar pārtikas plēvi un jāuzvelk zeķes, ļaujot eļļai iedarboties visu nakti. No rīta jūs pamanīsiet, ka nagi ir mīkstināti un apgriešana būs daudz vieglāka.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment