Vienkāršākā ābolu pīrāga recepte: ātra mīkla ar skābo krējumu

Kad, kā ne tagad, ir īstais laiks atcerēties daudzās receptes cepšanai ar āboliem. Neatkarīgi no tā, vai tas ir kraukšķīgs un pārslveida vai mīksts kā vecmāmiņas apskāviens.

Man personīgi ābolu pīrāgs asociējas ar rudeni un lapu rudeni. Man gribas ietērpties pledā, paņemt rokās grāmatu un katru rindiņu pārkost ar savu mīļāko gardumu.

Ābolos ir lielisks salduma un skābuma balanss, kas piešķir pīrāgam izteiksmīgu un labi līdzsvarotu garšu. Cepšanas laikā ābolu cukuri karamelizējas, radot vēl intensīvāku un dziļāku saldumu.

Lasi arī: 5 elementāri triki kas palīdzēs ātrāk izžāvēt lietas

Cepšanas laikā āboli izdala sulu, kas pīrāgam piešķir sulīgumu un mitrumu. Šī sula arī mijiedarbojas ar garšvielām, radot bagātīgu garšas buķeti.

Nekādā gadījumā nevajag audzēt savā piemājas dārzā – iecienīts augs, kas piesaista ērces un veicina pelējumu

Kamēr manas draudzenes nespēj paēst katra savu šarloti, es gatavoju vienkāršu ābolu pīrāgu ar skābo krējumu. Šis ēdiens, kas neprasa daudz laika un pūļu, gadu no gada priecē manu ģimeni ar savu garšu. Es pasniedzu šķēles ar karstu kakao. Es vēlos, lai mani mazie bērni šādi atcerētos savu bērnību.

Draudzene atklāj, kā pagatavot ābolu torti, pēc kuras vīrs tevi nēsās uz rokām

Precīzas sastāvdaļas atradīsi raksta beigās!

 

Pagatavošana

1. Vispirms sagatavosim mīklu. Dziļā bļodā saputojiet olas. Ieberam tajās cukuru un samaisām ar putukrāsni. Pievienojiet šķipsniņu sāls un izkausētu sviestu. Vēlreiz samaisa.

 

Šķir otru lapu, lai lasītu tālāk un uzzinātu pagatavošanas gaitu un sastāvdaļas

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment