2- Tagad maisījumam pievienojiet skābo krējumu un vaniļu. Sastāvdaļas samaisa līdz viendabīgai masai. Miltus sajauc ar cepamo pulveri. Iesijā tos bļodā ar šķidro masu. Mīca viendabīgu mīklu.
3 Ābolus nomizo no mizas un serdes. Mīkstumu sagriež šķēlītēs vai lielos kubiņos. Ielieciet ābolus mīklā, visu samaisiet.
4. Cepšanas formu izklāj ar pergamentu. Ielieciet uz tās mīklu, vienmērīgi izklājiet to pa virsmu. Gatavojiet pīrāgu iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā apmēram 20 minūtes.
5. Laiks ir atkarīgs no formas lieluma. Jebkurā gadījumā cepšanas gatavību var pārbaudīt ar zobu bakstāmo. Ļaujiet gatavajam pīrāgam dažas minūtes atdzist un pasniedziet.
Pirms sagriešanas kvadrātos ābolu pīrāgu pārkaisa ar pūdercukura un kanēļa maisījumu. Starp citu, ābolu vietā receptē var izmantot ogas.
Lasi vēl: Draudzene atklāj, kā pagatavot ābolu torti, pēc kuras vīrs tevi nēsās uz rokām
Bet tās pirms tam ir jāpārkaisa ar cieti, lai sula noturētos iekšpusē.
Sastāvdaļas
Ābols – 4 gabaliņi.
Kviešu milti – 1 glāze.
Cukurs – 150 g
Olas – 5 gab.
Vaniļas cukurs – 15 g
Skābais krējums – 60 g
Sviests – 100 g
Cepamais pulveris – 10 g
Cukurs – pēc garšas
Kanēlis – pēc garšas
Sāls – pēc garšas
Kā jūs domājat, vai mūsu konditorejas izstrādājumi var kļūt par cienīgu Šarlotes aizstājēju?
Es atklāju viltīgus noslēpumus: tagad mani loki aug vienādi, lieli un biezi
Dalieties ar savu viedokli!