7. Marināde uz etiķa esences bāzes 70%
Lasi vēl: Vakarā apberiet, un no rīta skudru vairs nav: 3 iedarbīgi veidi, kā atbrīvoties no kukaiņiem dārzeņu dārzā
dzeramais ūdens – 1 l
sāls – 1 ēd.k. l.bez kaudzes
cukurs – 5 ēdamk. l. nav slaidu
etiķskābe (70%) – 1 ēd.k. l.
Gatavoju marinādi uz 9% galda etiķa bāzes.
Es dodu produktu daudzumu uz 5 litriem ūdens:
20 ēdamkarotes cukura
5 ēdamkarotes sāls
350 ml galda etiķis 9%
8. Uzvāra ūdeni, pievieno sāli un cukuru, kad uzvārās, pārlej ar etiķi un karsē līdz vārīšanās temperatūrai.
Izslēdziet un ielejiet burkās līdz pašai augšai.
Aiztaisīt ar vākiem.
Apgrieziet burkas uz segas, utt. un aptiniet tās, līdz tās atdziest.
Gatavs!
SVARĪGI!
Šim pagatavošanas veidam jāļauj kādu laiku nostāvēties, lai tomātos pilnībā iesūcas burkānu lapu aromāts un garša.
Pirmo burciņu labāk atvērt ne agrāk kā pēc 2 mēnešiem.
Ar ko ir tik labi svaigie biešu salāti. Man izskaidroja un mājās tos taisu tagad biežāk
Izbaudiet pagatavošanas vienkāršību, garšīgus marinētus tomātus un tikpat gardu marinādi!
Etiķa nebūs pārāk daudz, tas ir maģiski līdzsvarots ar burkas saturu.
Iesaku pagatavot!
Pat visslinkākais cilvēks to var pagatavot! Šis ir visgaršīgākais vienkāršais lavašs, kādu jebkad esmu ēdusi : es vienmēr gatavoju to sviestmaižu vietā
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Kleitas, kurās iemīlēsies ikviena sieviete pēc 50by Rinalds Bergmanis
- ”Teica, ka Zviedrijas kvalitāte ir nevainojama…” Es pārgriezu jauno boileri un kā ir patiesībāby Rinalds Bergmanis
- Mani visgardākie burkānu salāti – gatavoju teju katru dienu un dalos ar 3 trikiem, kas tos padara īpašusby Rinalds Bergmanis