Vienkārši biešu salāti 10 minūtēs, gluži kā restorānā! Tik garšīgi, ka gatavoju tos ik pārdienas

Biešu lielais piedāvājums uzturvielās, to zemu kaloriju saturs un daudzveidīgās garšas nianses ir ieguvušas popularitāti gan klasiskajās, gan modernajās virtuvēs.

Biešu saknes ir pilnas ar vitamīniem un minerālvielām, ieskaitot A, C un K vitamīnus, folijskābi, dzelzi, kā arī antioksidantus. Šie uzturvielu bagāžas elements piešķir bietēm ne tikai izcilu garšu, bet arī pozitīvu ietekmi uz cilvēka ves**ību.

Viena no iecienītākajām biešu izmantošanas formām ir salātu piedeva. Svaigas, tīras bietes var būt izcils veids, kā pievienot salātus ar bagātīgu vitamīnu un minerālvielu devu. Bietes var rīvēt, sasmalcināt vai sagriezt plānās šķēlītēs, pievienojot unikālu krāsu un tekstūru salātu bļodām.

Šodien tev pastāstīšu, kā pagatavot vienkāršus un oriģinālu biešu salātus ar olām un sālītiem gurķiem. Izmantosim standarta produktu komplektu, bet viens nestandarta paņēmiens gatavošanas laikā pārvērtīs šo ēdienu veiksmīgā un apburošā garšas un aromāta kombinācijā.

Iesaku tev izmēģināt recepti vismaz vienu reizi. Galvoju – tu burtiski iemīlēsies šajos salātos!

Lasi arī: Pēkšņi mūžībā devusies Latvijas TV šovu zvaigzne

Sastāvdaļas:

1 kilograms biešu;
1 sīpols;
5 sālīti gurķi;
4 vārītas olas;
3 daiviņas ķiploku;
Majonēze, sāls, pipari, zaļumi.

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Leave a Comment