Pagatavošanas gaita:
Es ieteiktu bietes nevis vārīt, bet cept cepeškrāsnī: tad šie dārzeņi sanāk sulīgi, saldi, saglabājas visas veselībai labvēlīgās vielas, bet aromāts ir vienkārši brīnišķīgs.
Sīpolu sagriežam mazos kubiņos un apcepam augu eļļā.
Gurķus sagriežam kubiņos un pievienojam sīpolam, samaisām un sautējam uz lēnas uguns 5 minūtes.
Pievienojam sasmalcinātus ķiplokus, samaisām un vārām uz lēnas uguns vēl 2 minūtes. Noņemam no plīts.
Bietes sarīvējam uz rupjās rīves.
Vārītās olas sagriežam kubiņos.
Visus produktus apvienojam salātu bļodā, pēc garšas pievienojam majonēzi, svaigus pētersīļus un dilles.
Samaisām un pagaršojam, ja nepieciešams, pievienojam sāli un piparus.
Salāti izdodas ļoti interesanti, oriģinalitāti tiem piešķir ceptu sīpolu un marinētu gurķu garša.
Lasi arī: Pēkšņi mūžībā devusies Latvijas TV šovu zvaigzne
Šo ēdienu var droši likt uz galda ne tikai ikdienā, bet arī svētkos – mājinieki un viesi noteikti novērtēs!
Izmēģini arī tu šos vienkāršos un veselīgos salātus! Ja tev garšoja, dalies ar recepti sociālajos tīklos!
Tevi noteikti interesēs
- 4 slikti ieradumi, no kuriem jāatsakās, ja sieviete par sevi vēlas radīt izsmalcinātu iespaiduby Laura Blūma
- Kādam vīrietim pastaiga ar suni Ludzas mežos beigusies šausmīgi: viņi satikās ar vilku baruby Laura Blūma
- Laulātajiem ir 16 bērni vecumā no 10 līdz 35 gadiem: lūk, kā viņu lielā ģimene izskatās šodienby Sandra Ločmele