Vienkārši ielieciet kāpostus maisiņā. Skābētu kāpostu ātrā recepte

Ja jūs piekrītat man, ka skābētu kāpostu nekad nevar būt par daudz, tad gatavojiet tos maisiņā kopā ar mani!

Šī recepte ir unikāla! Un jūs, iespējams, būsiet pārsteigti, cik vienkārša tā ir, un uzkoda iznāk lieliski raudzēta un ļoti garšīga!

Sastāvdaļas:

– kāposti 1 kg;
– burkāni 1 gab;
– sāls 1 ēd.k;
– cukurs 1 ēd.k.

Kāposti būs gatavi ēšanai pēc 48 stundām!

Sasmalciniet baltos kāpostus smalkos, plānos salmiņos, izmantojot nazi vai speciālu smalcinātāju.

Pārliec kāpostus atsevišķā bļodā un uzreiz sarīvē klāt tiem svaigus burkānus, izmantojot parasto rupjo rīvēšanas rīvi.

Liekam klāt sāli, cukuru un labi samaisiet tos ar rokām.

To darot, es iesaku kāpostus nedaudz samīcīt, lai tie ātrāk izspiestu sulu.

Atkarībā no sagriezto kāpostu daudzuma dārzeņus pārlieciet maisā vai vairākos maisos uzreiz.

Uzmanību! Maisiem jābūt neskartiem. Var izmantot speciālus polietilēna maisiņus ar plastmasas slēdzeni. Taču man mājās šādu maisiņu nebija, taču tas neietekmēja uzkodu pagatavošanas rezultātu!

Lasi vēl: Spēcīgs naudas magnēts: Pāvels Globa pastāsta, kam oktobrī jāpērk loterijas biļetes

Cieši sasieniet maisiņu un nosūtiet to uz ledusskapi.

Pēc 6 stundām maisiņa saturu sakratiet. Atkārtojiet šo procesu ik pēc 6 stundām un atkal atstājiet kāpostus ledusskapī. Pēc 48 stundām nogaršojiet kāpostus un, ja viss ir apmierinoši, ēdiet kāpostus pēc sirds patikas!

Lai labi garšo.! Ļoti gardi ir ēst ar kartupeļiem un desiņām!

Lasi vēl: Tulpju sīpoli sapuvuši zemē: netradicionāla pieeja tulpju stādīšanai vienā sezonā palielināja dīgtspēju par 90 procentiem

Labu apetīti!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment