Liekam klāt sāli, cukuru un labi samaisiet tos ar rokām.
To darot, es iesaku kāpostus nedaudz samīcīt, lai tie ātrāk izspiestu sulu.
Atkarībā no sagriezto kāpostu daudzuma dārzeņus pārlieciet maisā vai vairākos maisos uzreiz.
Uzmanību! Maisiem jābūt neskartiem. Var izmantot speciālus polietilēna maisiņus ar plastmasas slēdzeni. Taču man mājās šādu maisiņu nebija, taču tas neietekmēja uzkodu pagatavošanas rezultātu!
Lasi vēl: Spēcīgs naudas magnēts: Pāvels Globa pastāsta, kam oktobrī jāpērk loterijas biļetes
Cieši sasieniet maisiņu un nosūtiet to uz ledusskapi.
Pēc 6 stundām maisiņa saturu sakratiet. Atkārtojiet šo procesu ik pēc 6 stundām un atkal atstājiet kāpostus ledusskapī. Pēc 48 stundām nogaršojiet kāpostus un, ja viss ir apmierinoši, ēdiet kāpostus pēc sirds patikas!
Lai labi garšo.! Ļoti gardi ir ēst ar kartupeļiem un desiņām!
Lasi vēl: Tulpju sīpoli sapuvuši zemē: netradicionāla pieeja tulpju stādīšanai vienā sezonā palielināja dīgtspēju par 90 procentiem
Šie skābēti kāposti ir lielisks C vitamīna un probiotiku avots, kas veicina labu gremošanu un stiprina imūnsistēmu. Šī veselīguma sajūta bieži vien padara tos vēl pievilcīgākus. Tie ir daudzpusīgi un lieliski sader ar dažādiem ēdieniem – gaļu, kartupeļiem, salātiem un citiem produktiem, piešķirot tiem papildu garšas nianses.
Sastāvdaļas:
– kāposti 1 kg;
– burkāni 1 gab;
– sāls 1 ēd.k;
– cukurs 1 ēd.k.
Labu apetīti!