“Vienkārši ielieku sīpolus mikroviļņu krāsnī uz 3 minūtēm”: pamēģinot vienreiz, daru to visu laiku

Daudzas sievietes mīl gatavot un sauc to par mākslu, un es viņām piekrītu. Dažādām valstīm ir savs unikāls gatavošanas stils.

Sīpoli ēdienam piešķir brīnišķīgu garšu. Vai esat kādreiz dzirdējuši par sīpolu zupu? Brauciet uz Franciju, tur to pārdod katrā kafejnīcā un restorānā, un arī vietējie šo ēdienu gatavo pusdienām mājās.

Reiz biju ciemos pie savas Francijas draudzenes, viņa strādā par pavāru šikā restorānā. Viņa gatavojās savam vīram gatavot sīpolu zupu. Sarunas laikā pamanīju, ka viņa sīpolu ielika mikroviļņu krāsnī un uzsildīja, par ko biju ļoti pārsteigta.

Francijas draudzene man pastāstīja, kāds bija noslēpums. Atbraucot mājās, uzreiz nolēmu to atkārtot. Pēc tam, kad izmēģināju šo neparasto gatavošanas paņēmienu, pastāstu par to visiem saviem draugiem.

Nu, kāds ir noslēpums, jūs jautāsiet? Izrādās, ka sīpoli satur daudz ūdens, karsējot, tie izdala tvaiku, kas to mīkstina, un sīpols kļūst salds. Mikroviļņu krāsns ļauj sīpoliem atbrīvot tvaiku un vienmērīgi gatavoties, atstājot sīpolus saldus un maigus.

Es iesaku jums kopā ar mani mikroviļņu krāsnī pagatavot sīpolus, tagad es jums pateikšu, kā to izdarīt.

Mana draudzene man pastāstīja, kāpēc ir svarīgi kaltēt jasmīnu ziedus. Nevaru saprast, kā es to agrāk nezināju!

Pirmkārt, jums ir nepieciešams nomizot sīpolu un smalki sagriezt. Pēc tam sagriezto sīpolu liek šķīvī un pārklāj ar pārtikas plēvi vai vāku. Ievietojiet plāksni mikroviļņu krāsnī. Cepiet sīpolus apmēram trīs līdz piecas minūtes. Pēc noteikta laika izņemiet šķīvi un ļaujiet sīpolam atdzist, un tad varat to izmantot ēdiena gatavošanā.

Sīpolu vārīšana mikroviļņu krāsnī ir paņēmiens, ko Francijas šefpavāri izmanto jau daudzus gadus, un rezultātā sīpoli ir saldi un maigi.

Lasi vēl: Smarža pa visu māju… Zemeņu ievārījumu vairs nevāru, bet cepu uz pannas (dalos)

Izmēģiniet to un uzziniet, kā tas mainīs jūsu ēdienu.

Zvaigznes 2024. gada jūnija beigās gatavo pārsteigumus trim zīmēm – Vasilisas Volodina prognoze

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment