Šādi vārdi bērniem var atņemt sargeņģeļus: liela iespēja, ka viņiem būs neveiksmes
Visus sasmalcinātos dārzeņus, ķiplokus un čilli piparus sasmalcina ar gaļas mašīnā. Dārzeņus pārnes uz katliņu. Pievieno sāli, cukuru un eļļu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un uz lēnas uguns vāra divas stundas.
Trīsdesmit minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno etiķi. Burkas un vāciņus 15-20 minūtes sterilizē virs tvaika.
Ikrus iepilda sterilizētās burkās un aizver. Pārsedz ar segu, līdz burkas pilnībā atdziest. Uzglabāt tumšā, vēsā vietā.
Šis biešu kaviārs ir lieliska, veselīga uzkoda ar bagātīgu garšu!
Lai pagatavotu biešu kaviāru, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
70% etiķis – 0,5 ēdamkarotes
Burkāni – 1 kg
Bietes – 1 kg
Ķiploka galviņa – 1
Tomāti – 500 g
Cukurs – 100 g
Čilli pipari – mazs gabaliņš
Augu eļļa – 250 ml
Sāls – 1 ēdamkarote
Sīpoli – 700 g
Vārītām bietēm ir intensīva, koši sarkana vai purpursarkana krāsa, kas padara ēdienus vizuāli pievilcīgus un aicina tos nogaršot. Krāsa piešķir dzīvīgumu salātiem, zupām un citām receptēm, padarot tos ne tikai garšīgus, bet arī skaistus.
Tevi noteikti interesēs
- Līgo naktī atveras debesis – populārākie ticējumi kurus ievēroja visi senlatviešiby Sandra Vīgante
- Vakariņu laikā vedeklai nejauši pajautāju ko vienkāršu — un mūsu saruna ieguva pavisam citu toniby Rinalds Bergmanis
- Pavisam negaidīta tikšanās 15. jūnijā Gaujā gadījusies kādai sievietei: viņa pie tilta sastapusies ar lāci (+ VIDEO)by Laura Andersone