Vienkārši pagatavojams biešu kaviārs ziemai: lielisks gardums, ko būs grūti noturēt līdz Ziemassvētkiem

Šādi vārdi bērniem var atņemt sargeņģeļus: liela iespēja, ka viņiem būs neveiksmes

Visus sasmalcinātos dārzeņus, ķiplokus un čilli piparus sasmalcina ar gaļas mašīnā. Dārzeņus pārnes uz katliņu. Pievieno sāli, cukuru un eļļu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un uz lēnas uguns vāra divas stundas.

Trīsdesmit minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno etiķi. Burkas un vāciņus 15-20 minūtes sterilizē virs tvaika.

Ikrus iepilda sterilizētās burkās un aizver. Pārsedz ar segu, līdz burkas pilnībā atdziest. Uzglabāt tumšā, vēsā vietā.

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

Vai vari pateikt no kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 57%

0%

Šis biešu kaviārs ir lieliska, veselīga uzkoda ar bagātīgu garšu!

 

Lai pagatavotu biešu kaviāru, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:

70% etiķis – 0,5 ēdamkarotes

Burkāni – 1 kg

Bietes – 1 kg

Ķiploka galviņa – 1

Tomāti – 500 g

Cukurs – 100 g

Čilli pipari – mazs gabaliņš

Augu eļļa – 250 ml

Sāls – 1 ēdamkarote

Sīpoli – 700 g

 

Vārītām bietēm ir intensīva, koši sarkana vai purpursarkana krāsa, kas padara ēdienus vizuāli pievilcīgus un aicina tos nogaršot. Krāsa piešķir dzīvīgumu salātiem, zupām un citām receptēm, padarot tos ne tikai garšīgus, bet arī skaistus.

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment