Šādi vārdi bērniem var atņemt sargeņģeļus: liela iespēja, ka viņiem būs neveiksmes
Visus sasmalcinātos dārzeņus, ķiplokus un čilli piparus sasmalcina ar gaļas mašīnā. Dārzeņus pārnes uz katliņu. Pievieno sāli, cukuru un eļļu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un uz lēnas uguns vāra divas stundas.
Trīsdesmit minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno etiķi. Burkas un vāciņus 15-20 minūtes sterilizē virs tvaika.
Ikrus iepilda sterilizētās burkās un aizver. Pārsedz ar segu, līdz burkas pilnībā atdziest. Uzglabāt tumšā, vēsā vietā.
Šis biešu kaviārs ir lieliska, veselīga uzkoda ar bagātīgu garšu!
Lai pagatavotu biešu kaviāru, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
70% etiķis – 0,5 ēdamkarotes
Burkāni – 1 kg
Bietes – 1 kg
Ķiploka galviņa – 1
Tomāti – 500 g
Cukurs – 100 g
Čilli pipari – mazs gabaliņš
Augu eļļa – 250 ml
Sāls – 1 ēdamkarote
Sīpoli – 700 g
Vārītām bietēm ir intensīva, koši sarkana vai purpursarkana krāsa, kas padara ēdienus vizuāli pievilcīgus un aicina tos nogaršot. Krāsa piešķir dzīvīgumu salātiem, zupām un citām receptēm, padarot tos ne tikai garšīgus, bet arī skaistus.
Tevi noteikti interesēs
- Interesants sadzīves triks, kā nomizot jaunos kartupeļus 5 minūtēsby Anete Vītola
- Tas sāksies jūnija otrajā nedēļā: izskan meteorologu versija, ka šī vasara mums paliks atmiņāby Sandra Ločmele
- Iemīlējos puisī, kurš ir 20 gadus jaunāks par mani, un tagad mani pārņem bažas par citu cilvēku viedokliby Rinalds Bergmanis