Šādi vārdi bērniem var atņemt sargeņģeļus: liela iespēja, ka viņiem būs neveiksmes
Visus sasmalcinātos dārzeņus, ķiplokus un čilli piparus sasmalcina ar gaļas mašīnā. Dārzeņus pārnes uz katliņu. Pievieno sāli, cukuru un eļļu. Uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un uz lēnas uguns vāra divas stundas.
Trīsdesmit minūtes pirms vārīšanas beigām pievieno etiķi. Burkas un vāciņus 15-20 minūtes sterilizē virs tvaika.
Ikrus iepilda sterilizētās burkās un aizver. Pārsedz ar segu, līdz burkas pilnībā atdziest. Uzglabāt tumšā, vēsā vietā.
Šis biešu kaviārs ir lieliska, veselīga uzkoda ar bagātīgu garšu!
Lai pagatavotu biešu kaviāru, jums būs nepieciešamas šādas sastāvdaļas:
70% etiķis – 0,5 ēdamkarotes
Burkāni – 1 kg
Bietes – 1 kg
Ķiploka galviņa – 1
Tomāti – 500 g
Cukurs – 100 g
Čilli pipari – mazs gabaliņš
Augu eļļa – 250 ml
Sāls – 1 ēdamkarote
Sīpoli – 700 g
Vārītām bietēm ir intensīva, koši sarkana vai purpursarkana krāsa, kas padara ēdienus vizuāli pievilcīgus un aicina tos nogaršot. Krāsa piešķir dzīvīgumu salātiem, zupām un citām receptēm, padarot tos ne tikai garšīgus, bet arī skaistus.
Tevi noteikti interesēs
- Pieredzējuši dārznieki nekad šādos traukos neaudzē stādus, jo tie nīkuļos vai pat iznīks: jeb netici visam, kas “modē”by Laura Blūma
- Jāmāk nepieļaut attiecībās šādas situācijas, bet tādas kā Liene ir pilna pasaule – vīrieši gan vainigi ir visi, tikai ne patsby Anete Vītola
- Puisis aizveda iepazīstināt uz Madonu vecākus ar līgavu, bet pēc brīža viņi steigšus aizbrauc, atklājot baisu noslēpumuby Rinalds Bergmanis