Samaisiet, pievienojiet vārītas vai konservētas pupiņas un atlieciet malā, lai sīpoli nedaudz marinētos.
Lasi vēl: Tikai pieredzējuši dārznieki zina: jāņogu barošana septembrī pagarina krūma mūžu par 5 gadiem
Kamēr sīpoli marinējas, sasmalcinu tomātus.
Es sasmalcinu dilles un pētersīļus, ķiplokus un riekstus, kurus labāk žāvēt cepeškrāsnī vai uz sausas pannas.
Ielieciet visas sagatavotās sastāvdaļas salātu bļodā.
Visu labi samaisiet un varat pasniegt!
Tevi arī varētu interesēt
SASTĀVDAĻAS:
konservētas vai vārītas pupiņas – 1 kārba (400 g.),
tomāti – 3-4 gab.,
sīpols – 1 gab.,
ķiploki – 1 daiviņa,
pētersīļi, dilles – pēc garšas,
valrieksti – 30-40 g.,
sāls, pipari – pēc garšas,
cukurs – 1 tējkarote cukura,
ābolu etiķis vai citronu sula – 1 ēdamkarote,
augu eļļa – 2-3 ēdamkarotes.
Lasi vēl: Marinēti kartupeļi: pagājušajā gadā pagatavota 1 burka, šogad – 10
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Sīpolu laistīšana maijā – triks, lai iegūtu sulīgas un lielas sīpolu galviņasby Anete Vītola
- Tieši šodien, pusfināla dienā, kad ”Tautumeitas” kāps uz skatuves mainījušās bukmeikeru prognozes par Latvijas pārstāvēmby Sandra Ločmele
- Biju ciemos pie draudzenes, kad viņas telefons sāka zvanīt – uz ekrāna parādījās mana vīra vārdsby Rinalds Bergmanis