Samaisiet, pievienojiet vārītas vai konservētas pupiņas un atlieciet malā, lai sīpoli nedaudz marinētos.
Lasi vēl: Tikai pieredzējuši dārznieki zina: jāņogu barošana septembrī pagarina krūma mūžu par 5 gadiem
Kamēr sīpoli marinējas, sasmalcinu tomātus.
Es sasmalcinu dilles un pētersīļus, ķiplokus un riekstus, kurus labāk žāvēt cepeškrāsnī vai uz sausas pannas.
Ielieciet visas sagatavotās sastāvdaļas salātu bļodā.
Visu labi samaisiet un varat pasniegt!
SASTĀVDAĻAS:
konservētas vai vārītas pupiņas – 1 kārba (400 g.),
tomāti – 3-4 gab.,
sīpols – 1 gab.,
ķiploki – 1 daiviņa,
pētersīļi, dilles – pēc garšas,
valrieksti – 30-40 g.,
sāls, pipari – pēc garšas,
cukurs – 1 tējkarote cukura,
ābolu etiķis vai citronu sula – 1 ēdamkarote,
augu eļļa – 2-3 ēdamkarotes.
Lasi vēl: Marinēti kartupeļi: pagājušajā gadā pagatavota 1 burka, šogad – 10
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Sākot no 19. septembra! Uzņēmums “Latvijas Pasts” nācis klajā ar priecīgiem jaunumiemby Laura Andersone
- Ziema būs kā 1779. gadā: sinoptiķi īsti nezina, uz ko gatavoties, tomēr iezīmē vadlīnijas par iespējamo laikuby Sandra Vīgante
- No tveicīgas vasaras līdz pirmajām salnām: meteorologs Toms Bricis tuvākajā laikā paredz īstu laika apstākļu “karuseli”by Laura Andersone