Samaisiet, pievienojiet vārītas vai konservētas pupiņas un atlieciet malā, lai sīpoli nedaudz marinētos.
Lasi vēl: Tikai pieredzējuši dārznieki zina: jāņogu barošana septembrī pagarina krūma mūžu par 5 gadiem
Kamēr sīpoli marinējas, sasmalcinu tomātus.
Es sasmalcinu dilles un pētersīļus, ķiplokus un riekstus, kurus labāk žāvēt cepeškrāsnī vai uz sausas pannas.
Ielieciet visas sagatavotās sastāvdaļas salātu bļodā.
Visu labi samaisiet un varat pasniegt!
SASTĀVDAĻAS:
konservētas vai vārītas pupiņas – 1 kārba (400 g.),
tomāti – 3-4 gab.,
sīpols – 1 gab.,
ķiploki – 1 daiviņa,
pētersīļi, dilles – pēc garšas,
valrieksti – 30-40 g.,
sāls, pipari – pēc garšas,
cukurs – 1 tējkarote cukura,
ābolu etiķis vai citronu sula – 1 ēdamkarote,
augu eļļa – 2-3 ēdamkarotes.
Lasi vēl: Marinēti kartupeļi: pagājušajā gadā pagatavota 1 burka, šogad – 10
Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Līgo naktī atveras debesis – populārākie ticējumi kurus ievēroja visi senlatviešiby Sandra Vīgante
- Vakariņu laikā vedeklai nejauši pajautāju ko vienkāršu — un mūsu saruna ieguva pavisam citu toniby Rinalds Bergmanis
- Kāpēc gudri un laimīgi cilvēki arvien biežāk nesvin dzimšanas dienasby Rinalds Bergmanis