Es šos salātus saucu par “ideāliem”. Tie ir garšīgi un vienkārši, un pats galvenais – visiem garšo.
Ir kļuvis vēsāks, un man gribas kaut ko kalorisku. Visu vasaru praktiski negatavoju salātus ar majonēzi, un tagad pamazām sāku atcerēties savas iecienītākās receptes.
Es mīlu marinētus sīpolus, tie ir privāts “viesis” jebkurā mūsu mielastā. Un tagad esmu pagatavojusi salātus ar tiem.
Es izmantoju sīpolus, nevis lociņus.
Pagatavošana:
Es sīpolus sagriežu mazos kubiņos.
Es pievienoju cukuru tējkaroti, sāli arī tējkaroti un 9% etiķa 2 ēdamkarotes.
Es to pārleju ar ūdeni, ne verdošu, bet nedaudz siltu. Atļauju tam marinēties, vēlams 1 stundu.
Tikmēr es vāru vistas fileju sālītā ūdenī. Sagriež mazos kubiņos.
No gurķa nomizoju mizu. Bez tās garšo labāk. Es sagriežam to kubiņos.
Pievienoju vārītas olas, arī sagrieztus kubiņos, un sieru, kas sarīvēts uz rupjas rīves. Siers nav obligāts, tā nav svarīga sastāvdaļa.
Lasi vēl: “Tiks izlozēta laimīgā biļete”: 2024. gada augusta otrajā pusē fantastisku veiksmi piedzīvos 4 zvaigžņu zīmes
Sīpoli jau ir labi samarinēti, notecina šķidrumu, pievieno.
Es pievienoju arī nedaudz zaļo sīpolu. Salātus sajaucu ar majonēzi. Majonēzi var aizstāt ar skābo krējumu vai jogurtu.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 1 gab.
Gurķis – 1-2 gab.
Siers – 100 g
Olas – 3 gab.
Zaļais sīpols
Marināde:
Sāls – 1 tējkarote.
Cukurs – 1 tējkarote
Etiķis9% – 2 ēd.k.
Ūdens – 100 ml.
Sīpols – 1 maza sīpols
Šie ir tik garšīgi un vienkārši salāti.
Lasi vēl: Agrāk domāju, ka ceriņi aug skaisti paši par sevi, bet izrādās, ka bez pareizas apgriešanas nekādīgi. Lūk, kas jādara
Saglabājiet recepti, jums tā noteikti drīz būs vajadzīga.