Pagatavošanas process:
Bietes novārām vai izcepam cepeškrāsnī, atdzesējam un sarīvējam, izmantojot korejiešu burkānu rīvi.
Bietēm pieberam sāli, cukuru, piparus, koriandru un ābolu sidra etiķi. Samaisām masu.
Pannā uzkarsējam augu eļļu un tajā dažas sekundes apcepam sasmalcinātās ķiploka daiviņas, lai ķiploks atklātu visu savu aromātu.
Ātri uzlejam augu eļļu un ķiplokus uz bietēm un samaisām.
Kad salāti atdzisuši, pārklājam tos un atstājam uz pāris stundām, ik pa laikam apmaisot.
Lasi arī: Mūžībā devusies filmas “Rocky Balboa” leģenda
Salāti sanāk svaigi, oriģināli, pikanti. Ja tev pie rokas nav ābolu sidra etiķa, derēs jebkurš cits sidra etiķis. Lai iegūtu vairāk pikantuma, varam etiķi pievienot nedaudz vairāk.
Pievienojam arī visas pārējās garšvielas pēc savas gaumes; pirms pasniegšanas varam pārkaisīt ar sezama sēklām.
Ja tev noderēja šī izcilā recepte, padalies ar to sociālajos tīklos! Lai labi garšo!
Tevi noteikti interesēs
- Pieredzējuši dārznieki ar šo pabaro savus augļu kokus līdz februārim: šī ir ļoti svarīga ir ziemas mēslošanaby Laura Blūma
- Siltums atnāks strauji un bez klauvēšanas – sinoptiķi ir nosaukuši pavasara sākuma datumusby Sandra Ločmele
- Leģendārais dziedātājs Viktors Lapčenoks intervijā bez aplinkiem pasaka, ko domā par jaunajiem latviešu mūziķiemby Laura Blūma