Vienkārši sarīvēju bietes. Rādu, kādu izcilu gardumu no tām varu pagatavot!

Bietes ir sarkanas saknes dārzenis ar saldu garšu, bagātināts ar vitamīniem un minerālvielām. To var lietot dažādos veidos – svaigas, tvaicētas, ceptas vai kā salātus.

Biešu sula un svaigas bietes sniedz daudz labumu, ieskaitot asinsriti uzlabojošas īpašības un antioksidantus.

Bietes arī var uzlabot sportisko izturību un ir populāras daudzu diētu sastāvdaļa. Iekļaujot bietes savā ikdienas uzturā, varēsi baudīt gan garšīgas, gan veselīgas ēdienreizes.

Salāti no garšvielās marinētām bietēm ir pikanti, asi, oriģināli un lieliski sader ar dažādām gaļas uzkodām un piedevām.

Lasi arī: Mūžībā devusies filmas “Rocky Balboa” leģenda

Lai pagatavotu, vajadzēs šādas sastāvdaļas:

3 bietes;
2 daiviņas ķiplokiu;
Čili pipari, sāls pa 1/3 tējkarotei;
1 ēdamkarote ābolu sidra etiķa;
½ tējkarote cukura;
koriandrs, pipari, katrs pa 1/3 tējkarotei;
3 ēdamkarotes augu eļļas;
Sezama sēklas.

 

Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu

 

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment