Pagatavošana:
Gurķi sagriežam plānās sloksnēs. Tādā pašā veidā sagriežam krabju nūjiņas. Cieti vārītas olas atdzesējam un sagriežam mazos kubiņos.
Sasmalcinām lociņus un dilles. Bļodā ar skābo krējumu pievienojam spiedē sasmalcinātu ķiploku. Skābā krējuma un ķiploku maisījumam pieberam dilles, pievienojam sāli un samaisām.
Salātu bļodā ieliekam gurķi, krabju nūjiņas, olas un lociņus. Pievienojam salātiem krējuma un ķiploku mērci, kārtīgi samaisām.
Gatavs!
Ši ēdienam nav jāpērk dārgi produkti. Šie salāti ir viegla uzkoda, kas piemērota gan ikdienas maltītēm, gan svētku galdam.
Izmantojot šos lētos un viegli pieejamos produktus, jūs varat izpaust savu radošumu un izmēģināt jaunus ēdienu gatavošanas veidus un receptes. Tas var būt izklaidējošs un stimulējošs process, kurā ne vienmēr nepieciešami dārgi produkti.
Zaļie dārzeņi bieži ir bagāti ar vitamīniem, piemēram, A, C, K un folskābi, kā arī minerālvielām, piemēram, dzelzi, kāliju un magniju. Šie uzturvielu avoti ir svarīgi normālai ķermeņa funkcijai un imunitātei.
Izmēģini arī tu šo ātri pagatavojamo un ļoti gardo ēdienu. Ja tev garšos, iesaki šo lielisko recepti arī draugiem!