Vienkāršs, bet būtisks triks, kā panākt to, to, ka pēc pirmā noteikti sekos arī otrais randiņš

Lai arī cilvēki baidās no pārlieku lielas zinātkāres un uzbāšanās ar jautājumiem, Hārvardas Universitātes zinātnieki izpētījuši, ka pirmajā randiņā jāizrāda zinātkāre.

Eksperti skaidro, ka, izzinot randiņu biedru, tu liec saprast, ka tevi patiesi interesē otra cilvēka labklājība, ka, izrādās, tā ir īpaši pievilcīga īpašība.

Trīs ātro randiņu sesiju laikā vīriešiem un sievietēm tika dotas četras minūtes, lai iepazītos ar pretī sēdošo cilvēku, pēc tam katram dalībniekam bija organizatoriem jāatklāj, kurus no satiktajiem ļaudīm viņi vēlētos satikt vēlreiz.

Psihologi ierakstīja 110 sarunas un detalizēti tās izpētīja, analizējot, cik daudz un kāda veida jautājumi tiek uzdoti.

Izdevuma “Personības un sociālā psiholoģija”rakstā par pētījuma rezultātiem rakstīts: “Cilvēki, kuri ātro randiņu ietvaros uzdod vairāk papildjautājumu, daudz biežāk saņem uzaicinājumus uz otro randiņu.

Lasi vēl: 7 ēdieni, kurus nekādā gadījumā nedrīkst ēst randiņa laikā – it īpaši #5!

Par spīti jautājumu uzstājīgajai un izprašņājošajai dabai, cilvēki negaida, ka patiesībā tie noved pie veiksmīgas savstarpējās saskarsmes veidošanas.

Cilvēki bieži vien nav īsti pārliecināti, ko otram īsti jautāt vai uztraucas par to, ka viņi izklausīsies rupji.”

Lai arī nav ieteicams randiņa laikā vaicāt par otra cilvēka ienākumu apmēru vai seksuālo pieredzi, izskatās, ka apdomātu jautājumu uzdošana atmaksājas.

Avots: mirror.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment