Viens meitenes ieraksts soctīklos viņas ģimenei izmaksā 80 tūkstošus: neprāts!

dana-snay

Daži cilvēki sociālo vietni Facebook izmanto vien tādēļ, lai saņemtu atgādinājumus par draugu dzimšanas dienām, toties citi tajā pastāvīgi atskaitās par savu dzīvi un tās notikumiem.

Lai vai kā, lielākā daļa cilvēku nesaprot, kas gan tik īpašs notiek to cilvēku dzīvē, ka par to jāraksta sociālajā vietnē.

Tu domā, ka kādam interesē tas labais darbs, ko paveici? Vai tas, ka devies atvaļinājumā kopā ar draugu? Atbilde ir nē – nevienu tas neinteresē. Lielīšanās internetā ir sērga, ar kuru cīnās daudzi sociālo tīklu lietotāji, kuri nevēlas redzēt nevajadzīgu un nelietderīgu saturu.

Šī meitene ir viena no interneta lielībniecēm, kura domāja, ka plātīšanās sociālajos tīklos neko nemaksā.

Lūk, kas notika: Patriku Sneju (69) atlaida no darba Floridā esošajā Gulivera pirmsskolā. Viņš iesniedza sūdzību par vecuma diskrimināciju, kad viņa darba līgums no darba devēja puses netika pagarināts, sākoties 2011. gadam. Vīrietis uzskatīja, ka šāda rīcība ir pretlikumīga, un viņam izrādījās taisnība. 2011. gada novembrī viņš ar skolas vadību panāca vienošanos. Patriks saņēma 10 000 ASV dolāru lielu kompensāciju un 80 000 ASV dolāru lielu izlīguma naudu.

Lasi vēl: Šī ģimene zaudēja visu, kas viņiem pieder, viena sociālo tīklu ieraksta dēļ

Lai gan tās izklausās pēc laimīgām beigām, vēlāk notika kas neiedomājams.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment