Viens meitenes ieraksts soctīklos viņas ģimenei izmaksā 80 tūkstošus: neprāts!

Patrika izlīgumā tika ietverts arī kāds konfidencialitātes nosacījums, kura ietvaros abām pusēm aizliegts publiski apspriest izmaksāto naudas summu un izlīguma nosacījums. Pašsaprotami, ka šāda informācija nav nododama trešajām personām. Patriks Snejs to labi apzinājās, bet viņa meita laikam nebija pietiekami apķērīga.

dana

Pēc izlīguma summas saņemšanas Patrika meita, Dana, nespēja savaldīties, lai nedalītos savā sajūsmā ar sociālā portāla Facebook lietotājiem. Viņa, acīmredzot, ieplānoja doties luksus klases atvaļinājumā uz Eiropu, diemžēl viņai tas neizdevās.

Mamma un tētis Sneji tiesā uzvarēja Guliveru. Tagad Guliveram jāapmaksā mans luksus klases ceļojums pa Eiropu. Iesūkā šo te,” viņa ierakstījusi.

Tā nebūt nebija viņas labākā ideja, ņemot vērā, ka Dana pati apmeklēja šo pirmsskolas mācību iestādi, un daļa viņas draugu arī tur savulaik mācījās. Par ierakstu nekavējoties uzzināja skolas administrācija. Nevilcinoties skolas vadība nosūtīja Sneja advokātam vēstuli, ka vīrietis nesaņems 80 000 ASV dolāru lielo izlīguma samaksu, jo viņa meita pārkāpusi izlīguma nosacījumus. Tiesā tika organizēta noklausīšanās par to, vai Danas ievietotais ieraksts sociālajā vietnē Facebook uzskatāms par izlīguma pārkāpumu.

snay

Tiesas sēdē Patriks paskaidroja:

“Pēc vienošanās panākšanas mēs ar sievu visai ilgi sēdējām automašīnā, lai vienotos par to, ko mums šajā sakarībā teikt meitai. Arī viņa šajā notikuma spēlēja savu lomu. Viņa bija naidīgi noskaņota pret Guliveru, un Dana zināja, ka mēs ar viņiem centīsimies panākt savstarpēju vienošanos. Tas, kas notika Guliverā, viņu psiholoģiski traumēja, un tādēļ man nācās apmaksāt psihologa pakalpojumus. Tādēļ arī mums bija grūti vienoties par informācijas atklāšanu. Mēs lieliski izprotam konfidencialitātes nosacījumus. Lai arī kādi būtu nosacījumi, mums bija meitai jāpastāsta par notiekošo.”

Lasi vēl: Šī ģimene zaudēja visu, kas viņiem pieder, viena sociālo tīklu ieraksta dēļ

Beigu beigās Floridas štata apgabala tiesa nonāca pie lēmuma, ka iepriekš pieņemtais tiesas spriedums par izlīguma piešķiršanu ir atceļams. 80 000 ASV dolāri vienkārši izkūpēja no Patrika Sneja rokām. Danas vecāki noteikti bija dusmīgi. Kas attiecas uz ceļojumu pa Eiropu, tas noteikti nenotika. Vai cilvēki reiz gūs mācību?

Avots: viralthread.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment