Pankūkas tiek uzskatītas par vienu no daudzpusīgākajām brokastīm lielākajai daļai mūsu valsts iedzīvotāju. Tās ir ātras, biezas pankūkas, kuras nav ilgi jāmīca un jācep.
Pankūkas var pagatavot no pavisam nedaudzām sastāvdaļām.Bieži vien pietiek ar miltiem un kefīru, sāli un cukuru. Var cept pankūkas ar raugu vai bez.
Tomēr, lai iegūtu garšīgas pūkainas pankūciņas, ir vērts zināt dažus noteikumus. Piemēram, pirms cepšanas mīklai ir jāļauj nostāvēties.Pastāstīsim, kā pagatavot pankūkas uz kefīra bāzes.
VIDEO:
Sastāvdaļas kefīra fritēm:
kefīrs – 500 ml;
cukurs – ēdamk;
sāls – ½ tējk;
olas – gab;
milti – 440 g;
cepamā soda – ½ tējk.
Tevi arī varētu interesēt
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Sāksies “melnā josla”: ko nedrīkst ņemt rokās 24. oktobrī – tautas ticējumi
- Vācu sievietes nav kautrīgas, kamēr latvietes sarkst šo darot: ”Pat vienatnē latvietes to nedarītu”
- Kā gan es agrāk tā netaisīju makaronus: maz izdevumu, bet lieliska garša
- PVD izplata svarīgu informāciju visiem mīluļu īpašniekiem Latvijā: ”Mēs negaidīti varam arī braukt pārbaudīt”
- Rīdziniece aizbrauca pie draudzenes uz Slovākiju un ieraudzīja, ka viņa virtuves izlietnē mazgā atkritumus: stāstu kāpēc
- 3 gadījumi, kad nav jāpakļaujas ceļu inspektora prasībām: jums nekas par to nedraud








