Pankūciņu pagatavošana ar kefīru:
Bļodā ar siltu kefīru ieberiet granulētu cukuru un sāli, maisiet, līdz graudiņi izšķīst.
Ļoti svarīgi, lai kefīrs būtu silts. To nepieciešams uzsildīt. Pretējā gadījumā pankūkas nebūs pūkainas.
Ievietojiet kefīrā olu un vēlreiz samaisiet.
Kefīram izsijājiet miltus un mīciet mīklu pankūciņu pagatavošanai. Pārkaisiet mīklu ar cepamo sodu un kārtīgi samaisiet.
Mīklai jābūt diezgan biezai, tas ir arī galvenais nosacījums, lai pankūkas būtu pūkainas.
Svarīgi: pēc tam mīklu vairs nemaisiet.
Pannā uzkarsē augu eļļu, ar karoti izklāj mīklas porcijas uz virsmas. Cepiet pankūkas no abām pusēm uz mērenas uguns līdz tās kļūst zeltaini brūnas.
Tevi noteikti interesēs
- Bērni un mazbērni nevarēja ierasties uz vecmāmiņas dzimšanas dienu: es izdomāju plānu, kā glābt svētkusby Rinalds Bergmanis
- “Vīra efekts”: Kā sievietes uzplaukst pēc šķiršanās. Dalos savā pieredzēby Rinalds Bergmanis
- Vīrs uz ielas atrada un paņēma mobilo telefonu maciņā, bet iekšā bija zīmīte: “Par visu nāksies atbildēt”by Sandra Ločmele