Viesnīcā apmaldījies preteklis staigājis pa ēku un izvaroja tās iemītnieces

Vienas nakts laikā, kad kāds Tatarstānas iedzīvotājs iemaldījās viesnīcā, viņš izvaroja trīs cilvēkus – vienu 37 gadus vecu sievieti un divas nepilngadīgas meitenes.

Tatarstānā tika aizturēts vietējais iedzīvotājs vārdā Almazs Nurijevs, kuru tur aizdomās par vairāku viesnīcas iemītnieku izvarošanu.

Šis ir patiešām briesmīgs atgadījums. Kā ziņo liecības, 36 gadus vecais vīrietis “Kvarta” viesnīcā esot meklējis savu paziņu, taču istabā sieviete neesot bijusi. Izmeklētāji apgalvo, ka vienā no istabām vīrietis esot pamanījis 13 gadus vecu meiteni, kuru viņš izvarojis.

Vīrietis uzreiz nesteidzās pamest viesnīcu – blakus istabā viņš atrada vēl divas guļošas nepilngadīgas meitenes. Vienu no viņām (2005. gadā dzimušu meiteni) viņš aizveda uz vannas istabu un arī izvaroja.

Lasi arī: Šīs 5 preizvarošanas ierīces pārsteigs ikvienu!

Par trešo upuri kļuva 37 gadus veca maza bērniņa mamma, kuru viņš atrada viesnīcā stāvu zemāk. Vīrietis esot iebrāzies istabā un uzbrucis sievietei. Tikai pēc tam viņš pameta viesnīcu.

Pagājušās nedēļas nogalē slepkava tika aizturēts. Viņam tika piespriestas uzreiz trīs apsūdzības. Vīrietis atzina savu vainu.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment