“Vieta mājā, kur jāieliek vijolīte, lai uzlabotu savu finansiālo stāvokli”: žēl, ka iepriekš par to nezināju

Daudzi vijolīšu mīļotāji novieto tos uz garlaicīgiem plauktiem. Tas ir labs augiem, bet nerotā māju. Un tas attiecas ne tikai uz skaistumu. Violets ar apaļajām lapām, kas izskatās kā lielas monētas, spēj piesaistīt mājā bagātību un finansiālu labklājību. Galvenais ir pareizi novietot.

Fen Šui vijolīšu simbolika

Violets ir zems, rozeti veidojošs krūmu augs ar apaļām lapām un maigām līnijām. Šis ir viens no neuzbāzīgākajiem pozitīvās enerģijas aktivizētājiem. Tas simbolizē labklājību un veselību.

Visi iekštelpu ziedi ir sadalīti tajos, kas piesaista Iņ (sievišķo) enerģiju un citos – tie aktivizē Jaņ (vīriešu). Violeta ir spilgts pirmās grupas pārstāvis, ar tupus krūmiem un izkliedētām lapām. Tas pamato, nomierina, nomierina un saglabā enerģiju, un ir atbildīgs par visiem procesiem, kas saistīti ar saglabāšanu un uzkrāšanos.

Ziedu krāsas – nozīme

Balts – nevainība, miers. Visas vijolītes tiek uzskatītas par pozitīvas enerģijas vadītāju, taču tieši baltās ir tās, kas vairāk nekā citas piesaista veselību un veicina tādu īpašību attīstību kā maigums, sievišķība, laba griba un diplomātija. Viņi izlīdzina akūtas negatīvas emocijas vai iekšējās s***s, attīsta gudrību un spēju paskatīties uz visu no malas.

Tie ir noderīgi jebkurām izaugsmes jomām, neatkarīgi no tā, vai mēs runājam par augošu ķermeni vai augošu biznesu. Izaugsme ir saistīta ar konf***tiem, pretrunām un meklējumiem. Baltā violeta padara šo procesu līdzsvarotāku.

Zils – radošā enerģija. Šādas vijolītes ir piemērotas jebkurai radošai nodarbei, tās sagatavo gaisa aktivitātēm, pamodina ārēju aktivitāti un zināšanu slāpes. Tie ir labi skolēna istabā, radošajā birojā. Zilas vijolītes virtuvē vai ēdamistabā mazina pārmērīgu apetīti un atgādina, ka iekšējo vajadzību apmierināšanai bez ēdiena ir arī citas iespējas.

Violeta – intuīcijas un filozofijas spēju attīstība. Tie vērš uzmanību uz neredzamo pasauli un ir piemēroti jebkurai darbībai, kas saistīta ar cilvēka dvēseles izpēti un ir abstrakta: literatūra, filozofija, dzeja. Noderēs tiem, kas meklē savstarpēju sapratni ar mīļajiem un lielu auditoriju, jo veicina to īpašību attīstību, kas ir atbildīgas par kontakta dibināšanu.

Lasi vēl: Bez cepeškrāsns: mana “īpaši” gardā kūka (man tā patīk maiguma un vieglas pagatavošanas dēļ). Kūka “Saldējums”

Sarkans – spars, uzņēmība, aizraušanās. Violetām nav tīras un spilgti sarkanas krāsas, bet tās parasti ir koraļļu un bordo nokrāsas, sākot no saulainiem persiku toņiem līdz tik dziļam vīnam, ka tas šķiet melns. Tāpēc nevajadzētu gaidīt, ka sarkanā vijolīte ienesīs jūsu mājās kaislību viesuļvētru. Tā būs nosvērta, nobriedusi, vasarīga sajūta, enerģiska, bet bez pretrunām, optimisma un gandarījuma sajūtas pilna.

Rozā – romantika, atdzimšana, atjaunošanās. Mājā, kur ir rozā vijolītes, cilvēki ir dzīvespriecīgi un mazāk sl***. Šī krāsa ir piemērota arī jebkurai iniciatīvai, nodrošinot viņiem labu sākumu.

Kur un kā novietot ziedu

Lai mājā piesaistītu bagātību, zieds tiek novietots bagātības zonā. Šī ir mājas dienvidaustrumu daļa. Vislabāk ir novietot naudas koku un divas vijolītes. Ne mazāk spēcīga ir trīs vijolīšu kompozīcija. Jūs varat papildināt vijolīti ar naudas krupi.

Dienvidaustrumu virzieni ir arī visizdevīgākie augu veselībai. Violetām nepatīk pārāk spilgta gaisma, tās dod priekšroku izkliedētai saulei. Uz ziemeļu logiem viņiem ir tumšs, bet uz dienvidu logiem ir pārāk karsts.

Kuras vijolītes izvēlēties atkarībā no telpas mērķa:

Virtuve – balta, dzeltenīga, rozā.
Guļamistaba – violeta un bordo.
Dzīvojamā istaba – jebkura krāsa.
Birojs ir atkarīgs no tā mērķa un prioritātēm. Radošas aktivitātes – zilās vijolītes. Liela daļa negatīvās enerģijas un strīdi ir balti.

Lasi vēl: Ķiploki un medus izglābs pat bezcerīgāko orhideju, kurai palikusi tikai viena lapa.

Baltas, zilas un rozā vijolītes ir optimālas bērnu istabām. Nevajadzētu likt violetas.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment