Vieta mājā, kuru Vanga ieteica vienmēr uzturēt tīru, un viņas rituāls, lai piesaista naudu

Uzdodiet jautājumu: kur mājā jāuztur perfekta tīrība, lai veiksme nenovērstos un nauda pieaugtu, daudzi bez vilcināšanās atbildēs – virtuvē. Un, protams, viņiem būs taisnība.

Tas patiešām ir mūsu mājas enerģijas centrs. Bet kādas enerģijas tajā valdīs izrādi vai, kā teica slavenā gaišreģe: “kāda būs mājas veselība”, lielākoties nav atkarīgs no viņas.

Nepārspīlējot var teikt, ka ieejas durvis ir patiesi svēta vieta, kas ir atbildīga par mūsu labklājību.

Ir grūti iedomāties, cik daudz rituālu ar to ir saistīti. Un, ņemiet vērā, visās kultūrās: un amuleti, un zvaniņi, un garšaugi, un mandalas, un sarkani diedziņi.

Taču, lai arī ko viņi piestiprinātu pie savām durvīm tajā vai citā, mērķis vienmēr ir viens un tas pats – aizšķērsot ceļu ļaunumam un uzklāt sarkano paklāju labajai enerģijai, kas nes labklājību.

Visbrīnišķīgākais, ka saskaņā ar dižās zīlnieces vārdiem durvis arī bez īpašiem amuletiem var piesaistīt mūsu dzīvē īstus brīnumus, ja par tām rūpīgi rūpējas.

Tad lai ir skaidrs: vai mēs bieži mazgājam ārdurvis, īpaši no ārpuses? Labākajā gadījumā mēs noslaukām slieksni, bet mums nav laika ar lupatām un spaiņiem doties uz kāpņu telpu.

Lasi vēl: Kaķis bieži žāvājas blakus savam saimniekam: eksperti stāsta, vai tā ir laba zīme, ir svarīgi zināt, vai jūs mīlat savu kaķi

Un uzkrātie putekļi, jo īpaši uz durvju vērtnēm, ir visīstākais eliksīrs visdažādākajām ļaunuma izpausmēm. Un, ja arī eņģes čīkst…. Jūs nevarat iedomāties aicinošāku dziesmu negatīvai enerģijai, tā to pievilinās no katras spraugas.

Bet veiksme nenāks tuvāk par jūdzi.

 

 

Šķir otru lapu, lai lasītu turpinājumu….

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment