Vīrietis Krievijas morgā pamodās un pagrieza galvu… Iemesls tam liek vilties cilvēcē

bu_hastalik_yilda_15_milyon_kisiyi_olduruyor_h8558

Kāds vīrietis no mazas Krievijas pilsētiņas Kasankajas, vārdā Aleksejs Stojers, tika pasludināts miris un aizvests uz morgu.

Ārstam, kurš viņu apskatīja “pēc nāves” neradās ne mazākās aizdomas, ka vīrietis patiesībā varētu būt dzīvs. Tad kā var būt iespējams tas, ka viņš pamodās, būdams dzīvs un vesels?

Īstenībā no šādas situācijas nav pilnībā pasargāts neviens. Tā var notikt arī ar kādu tev pazīstamu cilvēku vai pat tevi pašu.

 
Patiesībā Aleksejs iepriekšējā dienā tikai bija tā ilgāk “pasēdējis” kopā ar draugiem, dzerot šņabi. Būdams izdzēris vairāk nekā parasti, vienā brīdī vīrietis zaudēja samaņu.

Tika izsaukta neatliekamā palīdzība, kura pēc eksaminācijas paziņoja, ka vīrietis ir miris. Viņš tika aizvests uz morgu, kur pēc vairākām stundām pamodās. Pagriezis galvu, vīrietis ieraudzīja, ka guļ aptumšotā zālē uz galda, un visapkārt viņam ir vēl citi galdi, uz kuriem guļ līķi.

Lasi arī: Nolēmu atvērt PSRS laika konservus, kuriem ir gandrīz 60 gadu. Kas atklājās iekšā?

Pārbijies vīrietis pielēcis kājās un skrējis meklēt morga personālu. Situāciju aplūkot ieradusies arī policija, kura uzdevusi Aleksejam jautājumus par notikušo un tagad plāno uzsākt tiesas procesu. Pēc tam vīrietis, visticamāk, atgriezies pie saviem draugiem, kuri iedzēruši uz viņa veselību.

Avots: pournousleshommes.net

 

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">marta</cite>

    Mans patēvs kādus 30 gadus atpakaļ pastaigājās pa Priekules morgu,kur to bezsamaņā bija iznesuši,domājot,ka viņš ir miris.Mums jau to neteica,mēs vēlāk dabūjām uzzināt,bet visa mazpilsēta bija šausmās,kad sanitāre viņu tur no rīta satika !

  • <cite class="fn">Vama</cite>

    Labs nosaukums ziņām: “pagrieza galvu” 😀 😀 😀

  • <cite class="fn">filips-72</cite>

    …..te tev bija ! Labi ,ka vēl neiztaisīja sekciju,lai noskaidrotu ,kāpēc šamais neelpo!
    Vot ! Un tad pamosties ,,pagriezt galvu ” un konstatētu ,ka vēderā ir pamatīga nekārtība . Viss savandīts . Pasarg ,Dievs,…ko tādu piedzīvot !

  • <cite class="fn">Mārtiņš</cite>

    Tās nav ziņas, bet baumas

  • <cite class="fn">knabab</cite>

    latvija morga kads pavilostnieks pamodas un dzera ar mani dukurs,armija iem es biju kritis un esmu no cinkzarka,iepriks biju gatavots juras krievu kortiks

  • <cite class="fn">Big.Man</cite>

    Pagalam negribas ticēt līdzīgiem “kapeņu stāstiņiem”. Ilgus gadus ar mirušajiem esmu strādājis pats. Šinī stāstā jau tas, ka nāvi konstatējuši “ātrie” liekas nonsenss. Ikviens mediķis zina kā 2×2, ka jau ļoti drīz pēc nāves parādās vairākas pazīmes, kuras NOTEIKTI liecina par nāvi, un, kādu NEKAD nebūs dzīvam cilvēkam. Pirmie līķa plankumi parādās jau 10-20 minūšu laikā. Un ir vēl arī citas pazīmes- neuzskaitīšu detaļās. Nezinu, kādam trulumam jābūt, lai uz morgu patiešām aizvestu dzīvu cilvēku.

  • <cite class="fn">nu-ja</cite>

    labi,ka zārkā nepamodās:))

  • <cite class="fn">ARNOLDS</cite>

    Mes jau visi vilusies cilvece esam, bet ko lai dara.

Leave a Comment