Vīrs un sieva, kuriem sekss nav bijis kopš 2008. gada! Kāpēc tā?

Kad Klēra un Džons iepazinās un apprecējās, viņiem bija fantastiska un ļoti aktīva seksa dzīve, bet nu jau vairāk kā 6 gadus viņi dzīvo laulībā bez seksa un ir ļoti laimīgi kopā.

“Pašā sākumā, mums abiem sekss bija ļoti svarīgs,” ar smaidu sejā stāsta Klēra. “Tagad ir pat grūti iedomāties, ka tādi mēs reiz bijām.”

Mēs esam precējušies vairāk 18 gadus, bet sākumā sekss bija tas, kas saturēja kopā mūsu laulību. Tagad mēs dzīvojam laimīgu un mierīgu laulības dzīvi, kurā ir bijuši savi prieki un asaras. Bet nu mēs esam sapratuši, ka mēs nevēlamies un nespētu dzīvot viens bez otra. Mēs novērtējam viens otru daudz vairāk.

2008. gada beigās mums pēdējo reizi bija sekss, bet mēs vēl joprojām guļam vienā gultā, apskaujamies, mīļojamies un skūpstāmies, bet tas ir arī viss. Tas nav nedz skumji, nedz smags pārdzīvojums, ka mēs viens otru vairs īsti fiziski neiekārojam. Mūsu abu libido ir saguris reizē ar mums.

Ir sajūta, ka mēs esam nonākuši daudz augstākā attiecību līmenī, kad mēs patiesi izbaudām viens otra kompāniju, bez nepieciešamības pēc seksa. Mēs abi esam veseli, enerģiski 50 gadnieki, kuri bauda dzīvi un laulību no pavisam cita skatu punkta.

Ir cilvēki, kuri nespēj saprast un pieņemt šādu attiecību veidu, kurā nav atvēlēta vieta seksam. Bet dzīve bez seksa paver pavisam citas, daudz intīmākas durvis uz otra cilvēka iekšējo pasauli, par kuru tu pat varbūt iepriekš nenojauti.

Avots: huffingtonpost.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment