Vīrs zvērīgi brutāli nogalina savu stāvoklī esošo sievu pēc tam, kad viņa pasaka viņam ŠO

PAY-Amal-Abdi

Saņemtas liecības, ka Somālijas pilsonis Abdirašids Kadars niknā uzburukumā žņaudzis, vairākas reizes sadūris un sakodis savu 21 gadu veco, stāvoklī esošo sievu Amalu Abdi. Viņa notikuma vietā mirusi. 

22 gadus vecais Kadars pēc tam atstāja sievieti savu asiņu peļķē un pēcāk piezvanīja policijai, sacīdams: “Man ir kas jums sakāms.”

Iemesls, kāpēc viņš savu sievu nogalināja, ir vienkārš un tajā pašā laikā šausminošs – kaut kas tāds, ko novēlēt nevar nevienam pārim. It sevišķi, ja tas izraisa tik asiņainu reakciju.

Lai lasītu tālāk, šķir nākamo lapu:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Reāliste</cite>

    Ko var gribēt no zemākās kārtas dzīvniekiem. Tā taču ir viņu kultūra!

  • <cite class="fn">Doties pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: https://goo.gl/V9tJmz</cite>

    Jauns auto, neskatoties uz valdības uzliktajiem nodokļiem. Sava māja bez hipotēkas. Ceļojumi. Hobijs. Satikt savu īsto arī var tad, kad esi tu pati, nevis ar ikdienas rūpju grumbu pierē. Bērni prestižās skolās. Nodrošinātas vecumdienas pat bez pensijas, kuru valsts pat vairs īsti nesola.
    Nāc un piedalies lielākajās ASV un Rietumeiropas loterijās, kur notiek godīgas izlozes.
    Starp citu – katra līdz marta beigām iegādātā Sindikāta pakete, ir arī tava biļete papildus izlozei, kuras balvu fondā ne tikai trīs dizaina un tehnikas meistardarbi Apple MacBookPro, bet arī pilnīgi jauns, jaudas un skaistuma pilnības iemiesojums BMW X6.

  • <cite class="fn">Jēpītis</cite>

    Viņu kultūrai nelīdzēs nekāda Stambulas konvencija. Jautājums mūsu velkomistiem: vai to jūs gribat ?

Leave a Comment