Viņa laimēja loterijā un kļuva par miljonāri, taču viņas draugs par to nebija sajūsmā, jo…

Pēc tam, kad Dorana sociālajā vietnē Facebook dalījās ar ierakstu, ka viņas bijušais draugs no laimesta nesaņems ne centa, Šons Prīstijs, kuram ar Doranu ir trīs kopīgi bērni no 12 gadus ilgušajām attiecībām, bija “laimīgs” par Doranas veiksmi. Prīstlijs jau informējis draugus, ka Dorana pati piezvanījusi, lai pavēstītu, ka viņš nekādu naudu neredzēs. Viņš savā Facebook kontā publicēja ierakstu: “Mana bijusī netērēja lieki laiku un jau paziņoja, ka nekad neredzēšu viņas laimēto naudu, tādēļ nejautājiet man, lai jums kaut ko aizdodu vai investēju naudu. Man ar to nav nekāda sakara.”

Vairākas stundas pirms paziņojuma nākšanas klajā pie Doranas ieradās trīs automašīnas, kurās tika saliktas viņas mantas – pārējais tika ievietots atkritumu maisos un atstāts pie atkritumu kastēm. Kaimiņi metās sadalīt izmestās mantas, tai skaitā arī mēbeles.

Uzvara loterijā Doranai bijusi patiesi veiksmīga. 2015. gadā sievietei nācās pamest darbu informācijas centrā, lai aprūpētu divus ar autismu diagnosticētus bērnus. “Ir brīnišķīgi apzināties, ka man vairs nekad nenāksies ciest trūkumu. Pirms tam visa nauda tika izmantota bērnu labklājībai, bet es pati staigāju skrandās. Tagad es pat varētu iegādāties lidmašīnu. Es biju depresīva, jo uztraucos, kas notiks ar maniem bērniem. Joprojām nespēju noticēt savai veiksmei!”

Dorana palutināja sevi ar luksusa klases nedēļas nogali Harrogātā, tomēr viņai nācās no draudzenes aizņemties 1 168 eiro, lai apmaksātu izšķērdīgās brīvdienas. “Tā bija brīnišķīga nedēļas nogale, mēs palikām četrzvaigžņu viesnīcā, kur es iztērēju 580 eiro, lai iegādātos personalizētu aproci ar pieciem piekariņiem, kas pastāsta manu dzīvesstāstu,” viņa skaidro. Ģimenes brīvdienas Portugālē sieviete jau bija rezervējusi pirms laimesta iegūšanas un jokoja, ka viņai vēl par to jāatmaksā 1 168 eiro.

Par laimīgo brīdi viņa saka:

Es tikko biju pamodusies, kad iegāju savā kontā. Es redzēju džekpota skaitli, bet nespēju saprast, ka uzvarēju tajā. Es lēnām aptvēru, ka esmu Apvienotās Karalistes uzvarētāja. Es no priekiem lēkāju pa gultu un ieskrēju vecākā dēla guļamistabā. Viņš vēl gulēja, bet es nenoturējos viņam paziņot, ka esmu miljonāre. Mana galva kūpēja kā traka, nekas vairs nelikās loģisks.”

Lasi vēl: Esot atrasta sistēma, kas palielina izredzes laimēt loterijās

Avots: rd.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment