Viņa sastinga, sāka trīcēt rokas: ģimene Kurzemes mežos devās sēņot un piedzīvoja baisu notikumu

Foto – Pixabay

Aizvadītajās brīvdienās Vaiņodes mežā piedzīvots kāds patiešām satraucošs un pat nedaudz neticams notikums – ģimeni, kas devās sēņot Dienvidkurzemes mežos, sagaidījis pamatīgs pārsteigums…

Sociālajā vietnē “Facebook” šī novada pašvaldība dalījusies ar kādas sievietes, vārdā Vija, piedzīvoto. Izrādās, ka viņiem gan vienmēr esot patikušas pastaigas dziļi mežā, un arī šajā reizē viņa kopā ar vīru un diviem suņiem esot devušies uz iecienītākajām sēņu vietām.

Pa ceļam esot pamanījuši kaut ko visai neparastu – lielas “čupas”, kurās bijušas redzamas nesagremotas pīlādžogas. Te piepeši suņi esot pazuduši, bet abi sēņotāji, neko vēl nenojauzdami, turpinājuši ceļu. Un te pēkšņi, apmēram 50 metru attālumā viņi pamanīja milzīgu lāci, kurš esot bijis izslējies uz divām kājām un atspiedies pret zaru kaudzi.

Foto – Pixabay

Vijas kundze esot sastingusi, gandrīz zaudējusi valodu, un viņai sākušas trīcēt rokas. Tiesa, visai pārsteigts esot izskatījies arī lācis – tas esot ieinteresēti pagriezis galvu un vērojis.

Lasi vēl: Sieviete devās sēņot Ogres novadā pavisam tuvu pie savām mājām: tas, ar ko viņa satikās mežā, pilnīgi mainīja viņas plānus…

Kundzes vīrs gan esot reaģējis ātri reaģējis un aiz apkakles aizvilcis Viju prom. Kad abi laimīgi bija sasnieguši savu mašīnu, tur esot arī abus suņus ieraudzījuši, kuri pārbijušies esot gaidījuši tur saimniekus.

Pēc piedzīvotā Vija esot bijusi nesapratnē, ka lācis neesot skrējis pakaļ. Vēlāk gan, pārrunājot notikušo ar medniekiem, viņa uzzinājusi, ka parasti plēsējs neuzbrūk, ja vien ir labi paēdis un tam tobrīd nav mazuļu.

Foto – Pixabay

Jāņem vērā, ka beidzamajos gados Latvijā lāču kļūst aizvien vairāk.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment