Viņa to rūgti nožēloja: Lai izvairītos no Ziemassvētku ballītēm, šī sieviete izdarīja ko pilnīgi traku

capture

Vai arī tev, līdzīgi kā šai sievietei, patīk Ziemassvētkus pavadīt klusi un tikai ar pāris tuvākajiem cilvēkiem? Jebkurā gadījumā tu nekad nedarītu ko tādu, ko šī sieviete izdarīja, lai izvairītos no Ziemassvētku ballītēm.

Joanna Grensaide, fitnesa instruktore no Anglijas, pagājušajā gadā bija nolēmusi Ziemassvētkus pavadīt, nu, pavisam klusi – vienatnē, jo viņai bija noslēpums, ko viņa nebija gatava visiem atklāt. Tā vietā, lai pateiktu ģimenei, draugiem un kolēģiem, ka viņa vēlas Ziemassvētkus pavadīt vienatnē, viņa izdarīja ko šausmīgu, ko viņai nācās pavisam neilgi pēc tam nožēlot.

Lasi vēl: Šī gadsimta 7 visbiedējošākie Ziemassvētku vecīši! #7 uzdzīs šermuļus pat pieaugušajiem!

Pāršķir lapu, lai uzzinātu, ko Joanna izdarīja, lai viņai nebūtu jādodas uz Ziemassvētku ballītēm!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">http://goo.gl/ytXa5A</cite>

    Ne visi var atļauties maksājot uzreiz nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Uzturēt pie sevis mājas krāšņu sievieti, nevis tikai nolūkoties uz tādām interneta fotogrāfijās. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 200 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Ienāc, reģistrējies un dod iespēju savai veiksmei tevi satikt. Starp citu – tad pērkot īpašo Ziemassvētku piedāvājuma biļešu paketi, spēkā superpiedāvājums – vienas biļetes cena tikai 11 centi.

Leave a Comment