Viņam 102, viņai – 100, kopā jau 65 gadus: vecākā Holivudas pāra stāsts

Veselību abiem! Atzīmējuši katrs savu simtgadi, tagad jāsagaida 100 gadu kopā!

 Pielūdzēji parasti ar nepacietību un interesi seko līdzi zvaigžņu mīlas romāniem.

Dzīvē ir tik daudz problēmu, kas saistītas ar attiecībām starp vīriešiem un sievietēm, un mūsu elki nereti tam dod piemēru. Piemēru tam kā vajag, un tieši pretēji – nevajag,

Zināmi mākslinieki, šķiet, saiet kopā un šķirās no dienas uz dienu, mainot sievas un vīrus, ar katru nākamo ticot, ka ir atrasta dzīves mīlestība. Bet ir arī tie, kas patiešām ar savu personīgo piemēru parāda, ka var dzīvot kopā un nosvinēt ne tikai zelta, bet arī briljanta kāzas.

Mēs pašlaik stāstām par Holivudas top pāri, kurš kopā ir jau vairāk nekā 65 gadus. Runa ir par Kērku Duglasu un Annu Baidensu.

Laulātajam pārim ir attiecīgi jau 100 un 102 gadi, un viņi līdz pat šim brīdim ir laimīgi kopā, un tas nav uzspēlēti. Zināmajam šī nav pirmā laulība, bet toties kāda ilggadība. Kā uz šo skatoties vari neticēt liktenim? Piekritīsiet, tas ir tik patīkami vērot laimīgus vecmāmiņu un vectētiņu pārus, kuri iet kopā pa parku sadevušies rokās, apskaujas un nebeidzami smaida.

Tie ir cilvēki, no kuriem gribās ņemt piemēru. Tu sapņo par to, ka gribētu, lai tavā dzīvē būtu tāpat!

Tikai pateicoties šādiem pāriem tu sāc ticēt īstai mīlestībai. Pārsteidzoši, bet viņi līdz pat šim laikam ir patiesi iemīlējušies, gluži kā agrāk. Kā ikvienam pārim, arī viņu starpā gadās strīdi un problēmas, bet viņiem izdodas tās atrisināt, un tas parāda – tā var visi. Visticamāk tā ir dzīves gudrība, kura nāk līdzi pieredzei. Te ir vērojams kolosāls darbs ar sevi un attiecībām kopumā.

Īstas jūtas nezina robežas. Tas ir tas gadījums, kad mēs varam teikt: “priekos un bēdās”. Man šķiet, kad pāris ar tādu kopdzīves stāžu vairs nespēj iedomāties, kā varētu dzīvot viens bez otra.

Lasi arī: Kā tagad dzīvo un izskatās vienīgais Nikolaja Baskova dēls; Zēns jau liels, visticamāk tēvu pat neatceras

Kopā vairāk nekā pusgadsimtu – tā ir patiešām varonīga rīcība! Visticamāk viņiem ir noslēpumi, pateicoties kuriem, eksistē šī savienība. Kā gribētos, lai arī mēs uzzinātu šos noslēpumus.

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment