Viņš atteica sievai seksu, jo bija noguris. Tā izrādījās lielākā kļūda viņa mūžā

Kad Liu joprojām atteicās no seksa, viņa ar miesnieka nazi centās nocirst vīra dzimumlocekli. Līdz galam viņai šis plāns neizdevās, taču viņa tā kreisajā pusē atstāja 4 cm garu un 1 cm platu brūci.

NEW YORK, NY - NOVEMBER 18: A meat cleaver is displayed after being confiscated at an airport security checkpoint at the JFK International Airport on November 18, 2014 in New York City. The Transportation Security Administration (TSA), displayed a cash of weapons and prohibited items taken up from travelers at airport security checkpoints and from checked luggage. The federal agency is reminding people to pack carefully during the heavy holiday travel season. (Photo by John Moore/Getty Images)

Zanga pati apgalvo, ka šādi rīkojusies tādēļ, ka ir pārliecināta – vīra vēlmi pēc seksa mazina citas sievietes, ar kurām viņš guļ, kamēr pats Liu neveiksmīgi cenšas viņai iegalvot, ka viņa libido ir tik zems ārkārtīgi ilgo darba stundu dēļ.

Lasi vēl: Draudzene no ELLES: kā viņa mocīja savu vīrieti par atteikšanos no seksa, ir ārprāts

Zanga ir atteikusies apciemot savu vīru, kamēr viņš ir slimnīcā, bet diez vai Liu par to ļoti skumst. Drīzāk viņš var priecāties, ka nezaudēja savu “draudziņu” pavisam.

Avots: craveonline.com

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Ienāc un paņem savu Džekpotu: https://goo.gl/3OxSEu</cite>

    Pirmā iemaksa par labu auto jau šogad? Izsmalcinātu rotaslieta mīļotajai sievietei, dāvanas tuviniekiem, traka Jaungada ballīti draugu lokā, nedēļas atvaļinājums kādā no kūrortiem? Tu arī to vari! Piepildi savus slēptākos sapņus.

  • <cite class="fn">Kurš teica, ka nevar aizsniegties līdz zvaigznēm? Ieskaties: https://goo.gl/sI26SP</cite>

    Tuvojas Valentīndiena, laiks atrast savu Sapņu Otru Pusīti!

    Tagad vieglāk kā jebkad agrāk – visādi tinderi, seksdraugi, gribu un otras puses nu jau ir pagātne. Par naftalīna aroma piesūkušos oho nemaz nerunājot. Laikā, kad virtuālās pasaules pieejamības dēļ nepamanām tos, kas tepat blakus, varbūt blakusmājā, vai pat tavā kāpņutelpā.
    Ienāc, novērtē un jau šovakar izbaudi randiņa romantiku visā krāšņumā!

Leave a Comment