Viņš nokavēja darba interviju, jo palīdzēja cilvēkam nelaimē – pēc tam notika NETICAMAIS!

car-push

Džimijs bija mehāniķis, kurš jau kādu laiku bija bezdarbnieks. Lai gan viņam ir laba sirds un darbīgas rokas, viņš vienmēr ir baidījies pieteikties darba intervijām, tomēr šoreiz viņam bija jāpārvar uztraukums un tas vienkārši jāizdara. 

Kad Džimijs bija saņēmis visu savu drosmi, viņš pieteicās kādai darba intervijai. Kad darba devējs viņu uzaicināja uz interviju, viņš kārtīgi saposās, uzvilka baltu kreklu un devās ceļā.

Kad Džimijs stāvēja autobusa pieturā, viņš pamanīja pavecu kungu, kurš spārdīja savas mašīnas riepu. Tā kā Džimijs bija mehāniķis, viņš izlēma palīdzēt nelaimē nonākušajam. Kungs bija ļoti pateicīgs par Džimija palīdzību un jautāja, kādēļ viņš ir tā uzposies. Džimijs izstāstīja savu stāstu, bet, redzot, ka ar mašīnas labošanu neiet pārāk ātri, viņš zināja, ka nokavēs darba interviju.

Kad Džimijs bija sataisījis viņa mašīnu, kungs vēlējās samaksāt par sniegto palīdzību.

Lasi vēl: Stāsts, kura dēļ vēl trīs dienas smējos. Pastāstīju draugiem – tie arī gar zemi!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas notika tālāk!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Dodies pretī savas Veiksmes izstieptajām rokām: http://bit.ly/2en6QyG</cite>

    Tev apnicis nepārtraukti ekonomēt? Ir apnicis vienmēr atteikt sevi palutināt ar kaut ko? Paplašiniet sava maciņa apvāršņus! Gan domas, gan vārdi materializējas. Visums dodas jums palīgā, jo turpmāk nauda straujiem tempiem ieplūdīs jūsu maciņā. Varēsiet palutināt savu bērnu ar jaunu rotaļlietu, vīru ar jaunu kaklasaiti, bet pati doties uz salonu iegūt sen kāroto frizūru. Šī metode tiešām strādā! Nosūtiet savas domas Visumam!
    Vai spēj iztēloties dzīvi pēc 150milj vinnesta?

Leave a Comment