Šis vīrieties ir biedējošākais sērijveida slepkava vēsturē – tev pāries šermuļi pār kauliem

Police officers escort American accused (and ultimately convicted) serial killer David Berkowitz (left), known as the Son of Sam, into the 84th precinct station, New York, New York, August 10, 1977. (Photo by Robert R. McElroy/Getty Images)

Iepazīsties ar Dāvidu Berkovitsu (David Berkowitz) – vienu no visu laiku briesmīgākajām sērijveida slepkavām.

Mēs visi varam piekrist tam, ka sērijveida slepkavas ir briesmīgi cilvēki, tomēr daži ir briesmīgāki par citiem.

Un tas noteikti ir attiecināms uz Berkovitsu, kurš pats sevi sauca par “Sema dēlu” – viņš no 1976. līdz 1977. gadam terorizēja Ņujorkas iedzīvotājus. 

Lai arī policija bija sacēlusi lielu traci, meklējot šo noziedzīgo slepkavu, viņš kaut kā vienmēr pamanījās aizmukt un vēl tajā pašā laikā viņš atstāja draudu vēstules, kurās rakstīja par saviem slepkavību plāniem. Tā kā šīs vēstules tika publicētas presē, Dāvids kļuva par bēdīgi slavenāko sērijveida slepkavu.

Berkovits piedzima kā Ričards Dāvids Falko (1953) – viņš bija savas mātes ārpuslaulības sakaru rezultāts. Dāvida tēvs bija precēts vīrietis, kurš par viņu negribēja zināt pilnīgi neko. Tā kā viņa māte Elizabete bija noraizējusies, ka, ja viņa paturēs mazuli, vīrietis viņu pametīs, tad viņa bērnu pameta pēc dzemdībām.

Lasi vēl: Tu neticēsi, ko šis sērijveida slepkava izdarīja ar saviem upuriem. Pretīgi!

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, kas notika ar Dāvidu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">Rudīte</cite>

    Ir skaidrs, ka strādājot 8-17 godīgu darbu neko nenopelnīsi, knapi sanāks dzīvošanai – samaksāsi par īri, nopirksi pārtiku un atkal gaidi algu, varbūt starplaikā atļaujoties kādu mazu prieciņu. Ne visi var atļauties, maksājot uzreiz, nopirkt salonā jaunu telefonu, datoru, auto. Tu vari? Ko tu darītu, ja vinnētu 150 miljonus eiro? Vai spēj iztēloties savu dzīvi pēc tam? Dod sev iespēju pārvērst savu dzīvi sapnī, noķer savu veiksmi! Reģistrējies un saņem vienu loterijas biļeti par brīvu: http://ej.uz/jjan Paņem savu Džekpotu!

  • <cite class="fn">Anonīms</cite>

    Muļķības

Leave a Comment