Vīrietis cietsirdīgi piekauj savas civilsievas meitiņu ar telefona lādētāju un siksnu (VIDEO)

Māte redzēja, kā civilvīrs sit viņas meitu, bet nobijās apturēt agresīvo mīļoto. Visbriesmīgākais ir tas, ka viņa pat nevērsās slimnīcā, jo baidījās, ka ārsti pasūdzēsies tiesībsargājošām iestādēm, un viņas mīļotais nonāks cietumā. Viņa centās sniegt palīdzību meitai, izmantojot losjonus.

Par laimi, par notikušu uzzināja sievietes draugs Aleksandrs, kad nejauši aizgāja ģimeni apciemot. Pamanījis sitiena pēdas un daudzos zilumus, vīrietis nekavējoties izsauca ātro palīdzību. Un ātrā palīdzība pēc tam izsauca policiju. “Es nobijos, jo šīs traumas bija ļoti nopietnas”, – stāsta Aleksandrs.

Mazulīte tika ievietota slimnīcā, bet viņas 6 gadus vecā māsa tika ievietota sociālajā rehabilitācijas centrā. Viss viņas ķermenis bija zilumos un sasitumos. Sitienu pēdas redzamas uz bērna muguras, galvas un rokām. Vainīgais nolēma sodīt civilsievas meitu par to, ka viņa nevarēja aizskaitīt līdz pieci.

Pēc cietušās mātes atzīšanās, viņai neizdevās pārtraukt sišanu, jo viņa baidījās, ka tiks arī viņai. Kļuva zināms, ka aizturētājs atbraucis uz Krieviju no Azerbaidžānas. Viņa vārds ir Bahrams. Notiek izmeklēšana, bet viņš ir apcietināts. Puisim draud brīvības atņemšana uz laiku līdz 7 gadiem.

Lasi vēl: Lielveikali atsaucīgi aicinājumam izglītot vecākus par bīstamību, iepirkšanās laikā atstājot bērnus automašīnās

Pāršķir lapu, ja vēlies redzēt video!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment