Vīrietis iesit ar dūri sunim pa galvu, grūtniecei pa vēderu un grūsta bērnus, bet policija nezina vai var tikt izvirzītas apsūdzības šādam gadījumam…

Internetā parādījies video, kur redzams kautiņš lidostas terminālā, kas radies starp kādu kurlu pasažieri un vīrieti, kas pēc viņa teiktā, aizskāris viņa servisa suni, iesitot viņam pa galvu, un vēlāk arī sievu – grūtnieci, iesitot viņai pa vēderu.

Šajā šokējošajā videomateriālā, Metjū Silvejs (30) ir redzams norādam uz pasažieri Timotiju Manleju (59) un strīdamies ar viņu vēl esam lidmašīnā pēc tam kā Manlejs ir it kā fiziski aizskāris Silveja sievas vācu dogu vārdā Zariels, iesitot viņam pa galvu. Silvejs arī strīda karstumā iespēra Manlejam, kamēr viņš sēdēja savā vietā. Silvejs, kas cieš no kurluma, kopā ar sievu jau lidmašīnā centās Manlejam norādīt, lai liek viņus mierā un tur savas rokas pie sevis.

Konflikta turpinājums redzams Orlando lidostas terminālā, kad visi ir izkāpuši no lidmašīnas. Manlejs tiek apsūdzēts Silveja līgavas Heizelas Ramiresas (21), kura ir 20. grūtniecības nedēļā, fiziskā aizskaršanā, iesitot viņai pa vēderu. Tas ļoti saniknoja Silveju un abi vīrieši sāka kauties. Kamēr apkārtējie mēģināja izšķirt abus saniknotos vīriešus, tikmēr pāra bērni kliedz un raud.

Konflikts sākotnēji izveidojās, kad lidmašīna gatavojās nolaisties un lielais servisa suns Zariels piecēlās, lai izstieptos. “Manai sievai ir alerģija no suņu apmatojuma un man nācās suni atgrūst”, Manlijs atklāj, noliedzot, ka ir sunim iesitis. Savukārt kā skaidro vietējā Orlando policija, Manlijs ir sunim iesitis ar savilktu dūri, kā rezultātā suns ir iesmilkstējies un mēģināja paslēpties. Manlijs to gan sauc par tādu kā pliķi. Manleja sieva Petrina visu lidojumu esot cietusi suņa klātbūtni, bet tā stiepšanās esot bijis pēdējais salmiņš.

Ramiresa, kas gaida savu trešo bērnu un pašlaik ir 20. grūtniecības nedēļā, skaidrojot situāciju, policijai izstāstīja, ka atrodoties lidostas terminālā, Manlijs iesita viņai pa vēderu un arī pieskārās viņas 2 bērniem, kas devās ar viņiem kopā uz Orlando, lai ģimenes lokā uztaisītu ballīti par godu gaidāmā bērniņa dzimuma atklāšanai.

Policija jau bija izsaukta pirms pasažieri bija izkāpuši no lidmašīnas un pēc policijas sniegtā ziņojuma, Manlejs tik tiešām iesita Ramiresai pa vēderu un pagrūda pāra 2 bērnus, kuri nokrita un sāka raudāt, mēģinājumā aizlaisties no policijas redzesloka.

Vēlāk policijas iecirknī, rakstot paskaidrojumu, Manlejs atklāja, ka, viņaprāt, Silveja servisa suns jeb vācu dogs Zariels aizņēma vairāk vietas kā viņš bija pelnījis.

Visi, kuri bija iesaistīti konfliktā lidostas terminālā, atteicās no medicīniskās palīdzības, taču Ramiresa ir noskaņota izvirzīt apsūdzības pret Manleju. FIB pašlaik cenšas noskaidrot kādas un vai vispār var tikt izvirzītas apsūdzības.

Lasi vēl: Putnu bars pilnībā saplosīja pasažieru lidmašīnas priekšgalu – pilotus izglāba vien patiess brīnums!

Avots: dailymail.co.uk

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment