Vīrietis +milzīgs balons+ ūdens= sprādziens! Tas ir jāredz!

guy in ballon

Ir labi nezaudēt savu radošos garu un vēlmi uz nebeidzamiem eksperimentiem. Šiem puišiem vēl joprojām nav jāsūdzas par rutīnu viņu dzīvēs!

Tas ir kaut kas tāds, kas tikai retajam ienāktu prātā un vēl mazāka daļa cilvēku piekristu to darīt. Bet šie puiši to ir izdomājuši un realizējuši. Rezultāts ir smieklīgs un interesants!

 

Ir karsta vasaras diena, prātu nodarbina vien domas par to, kā atvēsināt sakarsušo ķermeni. Slow Mo Guys jeb Palēninājuma puiši ir radījuši tam ļoti vienkāršu un smieklīgu risinājumu. Viens no viņiem ielien aptuveni 2 metrus platā balonā un sāk pildīt to ar ūdeni.

Tas gan nenākas viegli. Ir jācīnās ar to, kā pilnīgi ietilpināt savu ķermeni balonā. Sākotnēji jau rodas problēmas ar abu kāju iestūķēšanu balonā, bet, tiekot līdz viduklim, tas jau kļūst vieglāk. Video varonis, esot balonā, atzīst, ka sajūta ir patīkama un atsvaidzinoša.

Savukārt, otrs puisis saskata ainas līdzību ar būšanu sievietes dzemdē. Un īsi pirms balona sprādziena, viņš ieminas, ka balonā esošajam puisim vajadzētu novilkt bokseršortus, lai sprādziens būtu kā dzemdības un viņš būtu tādā izskatā, kā tikko no mātes miesām iznācis.

Lai skatītos video, šķir nākamo lapu!

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

Leave a Comment