Vīrietis tiek pie drausmīga tetovējuma ar savu draudzeni bez krūštura, meitene uzreiz viņu pamet (+FOTO)

Tetovējuma izveide ir lēmums, kas ietekmēs visu tavu atlikušo dzīvi, tāpēc to vajadzētu apsvērt ļoti rūpīgi. Ja vien tev nav kaudze liekas naudas noņemšanas procedūrām.

Viens cilvēks, kuram šādas naudas noteikti nav, ir Malakijs Brūkss, kurš izlēma, ka būtu laba ideja tikt pie šausminoša tetovējuma, kurā viņa (nu jau bijusī) draudzene redzama bez krūštura.

Acīmredzot šis lēmums ticis pieņemts brīvdienu ceļojuma laikā Ibizā.

Lūk, ko saka pats Malakijs:

“Tā bija parasta brīvdiena, un mana draudzene turpat izklaidējās ar saviem draugiem. Vienu nakti mēs satikāmies un nolēmām tikt pie tetovējuma. Es īsti nezināju, ko vēlos, jo tas bija pēkšņs lēmums.”

Lasi vēl: Puisis uztaisa tik neglītu tetovējumu, ka viss internets noskurinās; Un tas ir MILZĪGS (+FOTO)

Draudzene ieteica Malakijam izveidot tetovējumu ar viņu un viņas krūtīm, un puisis tam piekrita. Visu atlikušo ceļojumu Malakijs ar šo tetovējumu ļoti lepojās, un bāru darbiniekiem pat patika apčamdīt tetovējuma “krūtis”.

Taču šī pieredze negaidīti kļuva bēdīga pēc tam, kad Malakijs un viņa draudzene izšķīrās, atstājot Malakiju ar mūžīgu šīs kļūdas atgādinājumu. Cerams, ka ar laiku viņam izdosies sakrāt pietiekami daudz naudas un saprāta, lai no šī zīmējuma atbrīvotos.

Lai apskatītos, kāds tad izskatās šīs tetovējums, šķir nākamo lapu

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment