Vīrs izšķīrās no sievas viņas neauglības dēļ. Bet viņa apprecējās otrreiz …

Svetlanai bija 34 gadi, kad vīrs paziņoja, ka vairāk viņu nemīl un ir nolēmis šķirties.

Viņi nodzīvoja laulībā 12 gadus. Bērnu viņiem nebija, un bijušais Svetlanas vīrs bija pārliecināts par sievas neauglību. Turklāt pēdējos gados Svetlana sāka pieņemties svarā, bet viņu tas nesatrauca.

Toties Sergejs (viņas vīrs) sacīja, ka viņai netraucētu ievērot kādu dietu un nodarboties ar sportu.

Svetu aizvainoja vīra piezīmes, un viņa negrasījās sevi ierobežot ar kādām diētām, vēl jo vairāk – pakļaut savu ķermeni regulārām fiziskām slodzēm. Un kopumā, viņai tam visam nebija laika.

Pirmajos mēnešos pēc šķiršanās viņa bija dziļā depresijā. Viņas draudzene Irina atbalstīja Svetu morāli. Irina uzstāja, ka Svetai vajag sevi saņemt rokās, ka Sergejs nav visuma centrs, un, ja jau reiz viņš nolēma atstāt sievu, tad vajag samierināties, jo ar varu mīlēts nebūsi.

Svetai nezaudēja cerības atgūt vīru. Nolēma, ka, ja viņa notievēs, tad viņš atgriezīsies. Viņa izmeklēja visu internetu, meklējot informāciju par diētām. Daudzos rakstos tika teikts, ka labs rezultāts tiks sasniegts tikai kopā ar fiziskiem vingrinājumiem.

LASI VĒL: Kā dzīvo 50 gadus vecas vientuļas sievietes?


Viņai bija vairāki mēģinājumi uzsākt diētu: ierobežot treknu ēdienu un saldumu daudzumu. Bet mēģinājumi izrādījās neveiksmīgi.

Tad Svetlana nolēma likt uzsvaru uz fiziskajiem vingrinājumiem. Jau dažus mēnešus pēc regulāru vingrojumu veikšanas, viņa tik ļoti pie tā pierada, ka pat pati brīnījās, kā agrāk nav sapratusi, cik daudz labas lietas dod visparastākā slodze. Viņas apetīte samazinājās. Tagad pāriet uz diētisku uzturu viņai neprasīja pārāk lielas pūles.

Viņa sajuta spēku pieplūdumu, viņai uzlabojās kustību koordinācija. Sveta atvadījās no savas depresijas un vēlmes atgūt Sergeju.

2 gadus pēc šķiršanās Svetlana atkal apprecējās un savam otrajam vīram dzemdēja meitu. Bet Sergejs no sākuma dzīvoja kopā ar vienu sievieti, bet pēc tam ar citu. Bet savu bērnu viņam kā nebija, tā nav joprojām.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment