Vīrs pameta ģimeni, atstājot mani ar sešiem bērniem un bez naudas. Dzīve krasi mainījās

Kas vispirms nāk prātā, dzirdot vārdu savienojumu „laimīga ģimene”? Laikam jau iztēlē redzam mīlošus vīru un sievu, mīļus bērniņus, kas līdzinās viens otram gluži kā dvīņi.

Kad Oksana Kobeļecja no Ukrainas palika stāvoklī otro reizi, viņa sapņoja par ideālu ģimenes pieaugumu. Taču ne viņa, ne viņas vīrs, ne vecākā meita Alise nespēja iedomāties, ka viņu ģimenē ienāks uzreiz pieci mazuļi: divas meitiņas un trīs zēni, un tas notiks dabiski, bez mākslīgās apaugļošanas.

Oksana atceras, ka, uzzinot par piecīšu gaidīšanu, sākumā piedzīvojusi šoku un bailes, un tikai pēc tam – prieku. Ģimenei bija finansiālas grūtības, tāpēc Semjonovi cerēja, ka būs tikai viens mazulis, bet realitāte izrādījās pavisam citāda – pieci.

Šis unikālais gadījums nepalika nepamanīts. Ģimene uzreiz nokļuva sabiedrības uzmanības centrā – televīzijas kameras un ierēdņi sāka interesēties par viņu ikdienu. Vietējā pašvaldība dāvāja daudzbērnu ģimenei piecu istabu dzīvokli, un cilvēki no visas valsts sāka sūtīt bērniem dažādas nepieciešamas lietas.

Šķita, ka grūtākais jau ir aiz muguras, bet drīz vien visas rūpes par bērniem uzgūlās tikai uz Oksanas un viņas mātes pleciem. Sergejs arvien biežāk sūdzējās par nogurumu, kritizēja sievu, izraisīja skandālus, un beigu beigās viņš pameta ģimeni, atstājot Oksanu vienu ar sešiem bērniem, bez alimentiem un palīdzības.

Kā saka Oksana Kobeļecka, viņas vīrs ir parādā tūkstošiem dolāru alimentos un vēl nav izrakstījies no dzīvokļa, kas dāvināts ģimenei, tāpēc daudzbērnu mātei jāsedz arī viņa komunālie izdevumi.

Oksana nekrīt izmisumā, jo viņas mamma palīdz pieskatīt bērnus, un vecākajai meitai Alisei ir arī savi pienākumi. Papildus tam, uzklausot grūtniecības laikā palātas biedrenes ieteikumu, Oksana sāka veidot interneta blogu.

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment