Vīrs pameta ģimeni, atstājot mani ar sešiem bērniem un bez naudas. Dzīve krasi mainījās

Oksana savā blogā publicē ne tikai jaukas mazuļu bildes, bet arī stāsta par savām grūtībām un emocionālajiem pārdzīvojumiem. Viņa uzskata, ka šī aktivitāte ir bijusi būtiska, lai palīdzētu viņai cīnīties ar depresiju un uzturētu saikni ar realitāti.

Oksana sāka dalīties ar savu pieredzi par bērnu ārstēšanu, augšanu, audzināšanu un ieradumu veidošanu, kļūstot par daudzbērnu māti. Tas ir pilnīgi saprotami, jo, lai veiksmīgi audzinātu sešus bērnus, ir jābūt ne tikai organizētai, bet arī īstai supermammai.

Oksana neizjūt satraukumu par to, ka bērni aug nepilnā ģimenē; viņa centās katram bērnam sniegt visu nepieciešamo. Taču attiecībā uz potenciālajiem pielūdzējiem viņa labprāt notur distanci.

Runājot par bijušo vīru, jāatzīmē, ka Sergejs necenšas uzturēt attiecības ar ģimeni un atsakās maksāt alimentus, pamatojoties uz invaliditāti. Priecē, ka Oksanas blogs nedaudz papildina viņas budžetu.

Oksana Kobeļecka stāsta: „Grūtībās es spēju mobilizēt visus spēkus un fokusēties uz to, kas man ir. Parasti problēmas ir risināmas un ne tik šausmīgas, kā sākumā šķiet, un palīdzība nāk no negaidītām vietām.”

Spriežot pēc pēdējām publikācijām, Oksana, daudzbērnu māte, ir pieņēmusi savu situāciju un ir mierā ar to, kas viņai ir. Viņa ir spējusi izkļūt no bezizejas un atgūt kontroli pār savu dzīvi. Vai šī drosmīgā un atbildīgā sieviete nav pelnījusi būt par paraugu citiem?

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment