Visā Latvijā turpinās ceļu remonti – autobraucējiem jārēķinās ar ilgāku laiku ceļā; Lūk kur var uzzināt vairāk informācijas

 Plānojot Jāņus un Līgo svētkus svinēt ārpus mājām, autovadītājiem ir jārēķinās ar ceļu remontiem. Autoceļu būvdarbi notiek teju visā valstī, tāpēc daudzviet ir ātruma ierobežojumi, kā arī satiksmes plūsmu regulējošie luksofori, ziņo portāls lsm.lv.

Par ceļu remontiem atbildīgās akciju sabiedrības „Latvijas Valsts ceļi” pārstāve Anna Kononova mudina autovadītājus ievērot luksoforu aizliedzošos signālus un, lai nekavētu svinības, uz to norises vietām izbraukt laicīgi.

“Dodoties svinēt Jāņus un Līgo, autovadītājiem jāatceras, ka uz autoceļiem arī šajās brīvdienās saglabāsies satiksmes ierobežojumi, kas ir ieviesti sakarā ar ceļu remontdarbiem,” atgādināja Kononova.

“Lai atvieglotus satiksmi šajās dienās, sevišķi šodien, kad autovadītāji dodies ārpus Rīgas, ir atvērts satiksmei Ķeguma HES tilts, kā arī noņemti luksofori remontu posmā no Kaķeniekiem līdz Anneniekiem uz Liepājas šosejas. Citos remontu posmos iespēju robežās luksoforu skaits ir samazināts,” norādīja Kononova.

 “Tomēr joprojām paliek gan luksofori, gan ātruma ierobežojumi, tāpēc šodien, īpaši Pierīgā, autovadītājiem ir jārēķinās, ka var būt palēnināta satiksme,” brīdināja LVC pārstāve.

Arī atsevišķos posmos uz valsts autoceļiem, kur ir intensīvāki būvdarbi, tur arī jārēķinās, ka var būt palēnināta satiksme.

Visu informāciju par ieplānotajiem remontiem var uzzināt Latvijas Valsts ceļu mājaslapā un zvanot uz bezmaksas tālruni 8000 5555.

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment