Un dillēm, kuru ņemam diezgan daudz. No dillēm izmantojam tikai augšējo daļu. Stiebri salātā neiet, vajag, lai būtu mīkstāks.
Viss! Piparojam pēc garšas un samaisām. Sāls, protams, vairs nav vajadzīga. Izskatās skaisti, vai ne? Un ļoti apetīlīgi.
Bet pats galvenais vēl priekšā. Lai salātiņš nostājas nedaudz, lai sasniegtu pilnīgu, kā saka, kondīciju. Un tad viņš kļūs tik nereāli garšīgs, ka varēs to ēst, neapstājoties. Tiešām tāds brīnišķīgs, ka pat vaigi no garšas svilst!
Sastāvdaļas:
VIDEO:
Siļķes fileja – 400 g
skābais krējums – 200 g
Tevi arī varētu interesēt
Zaļais ābols – 150 g
Sarkanais sīpols – 100 g
Marinēti gurķi – 150 g
Dilles – 1 mazs pušķis
Pipari – pēc garšas
Lasi vēl: “Laputis aizies bez atvadām”: viena veca metode no PSRS laikiem, kas joprojām lieliski darbojas
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Es padaru auzu putru daudz krēmīgāku un garšām bagātīgāku, tai pievienojot vienu vienkāršu sastāvdaļu — ne ūdeni
- Iedzīvotāji tiek aicināti sagatavoties “temperatūras svārstībām” ziemas sākumā: ”Viegli nebūs”
- “Mēs bieži paši sev esam pretrunīgi…”: dziedātāji Ance Krauze un Zigfrīds Muktupāvels nākuši klajā ar negaidītiem jaunumiem (+ VIDEO)
- Ko nevajadzētu darīt 2. decembrī, pretējā gadījumā veiksme atkāpsies: tautas zīmes un tradīcijas ”Sveču dienā”
- Mana meita (18) devās uz skolu citā pilsētā – es ierados negaidīti un sapratu, ka viņa ir iekūlusies nepatikšanās, kad pamanīju šo lietu atkritumos
- Kāpēc sīpolus un burkānus necep kopā: noslēpums, kas atklās jebkura ēdiena garšu










