Visiem garšo, bet nevar noteikt, kas tas ir; patiesībā tie ir salāti no parastās siļķes, bet ar neredzētu sastāvdaļu kombināciju

 

Un dillēm, kuru ņemam diezgan daudz. No dillēm izmantojam tikai augšējo daļu. Stiebri salātā neiet, vajag, lai būtu mīkstāks.

Viss! Piparojam pēc garšas un samaisām. Sāls, protams, vairs nav vajadzīga. Izskatās skaisti, vai ne? Un ļoti apetīlīgi.

Bet pats galvenais vēl priekšā. Lai salātiņš nostājas nedaudz, lai sasniegtu pilnīgu, kā saka, kondīciju. Un tad viņš kļūs tik nereāli garšīgs, ka varēs to ēst, neapstājoties. Tiešām tāds brīnišķīgs, ka pat vaigi no garšas svilst!

Sastāvdaļas:

Siļķes fileja – 400 g

skābais krējums – 200 g

Zaļais ābols – 150 g

Sarkanais sīpols – 100 g

Marinēti gurķi – 150 g

Dilles – 1 mazs pušķis

Pipari – pēc garšas

Lasi vēl: “Laputis aizies bez atvadām”: viena veca metode no PSRS laikiem, kas joprojām lieliski darbojas

Labu apetīti!