Un dillēm, kuru ņemam diezgan daudz. No dillēm izmantojam tikai augšējo daļu. Stiebri salātā neiet, vajag, lai būtu mīkstāks.
Viss! Piparojam pēc garšas un samaisām. Sāls, protams, vairs nav vajadzīga. Izskatās skaisti, vai ne? Un ļoti apetīlīgi.
Bet pats galvenais vēl priekšā. Lai salātiņš nostājas nedaudz, lai sasniegtu pilnīgu, kā saka, kondīciju. Un tad viņš kļūs tik nereāli garšīgs, ka varēs to ēst, neapstājoties. Tiešām tāds brīnišķīgs, ka pat vaigi no garšas svilst!
Sastāvdaļas:
Siļķes fileja – 400 g
skābais krējums – 200 g
Zaļais ābols – 150 g
Sarkanais sīpols – 100 g
Marinēti gurķi – 150 g
Dilles – 1 mazs pušķis
Pipari – pēc garšas
Lasi vēl: “Laputis aizies bez atvadām”: viena veca metode no PSRS laikiem, kas joprojām lieliski darbojas
Labu apetīti!
Tevi noteikti interesēs
- Vasara tiek atcelta? Spēcīgas lietusgāzes, pērkona negaiss ar krusu, vētrains vējš — laikapstākļi augustā ļoti pārsteigsby Sandra Vīgante
- Kāpēc mēs nepareizi sasaldējam gaļu: 3 kļūdas un tā ir cieta, sausa, “gumijota”; šefpavārs iesaka, kā to darīt pareiziby Jeļena Kuzmenko
- Aizgājām uz kafejnīcu Jelgavā: rēķina brīdī viņš “atcerējās”, ka karte viņam pazuda — stāstu, ko darīju tālākby Rinalds Bergmanis