Maikls piedzima priekšlaicīgi – 26 nedēļu vecumā. Marija Anna skaidro, ka nav zēna bioloģiskā māte, bet tik un tā sauc sevi par viņa mammu. Zēns pirmos trīs savas dzīves mēnešus pavadīja, cīnoties par izdzīvošanu. Viņam tika veikta arī asins pārliešana un pēc trīs mēnešiem bioloģiskā māte viņu pameta.
“Viņš neiemācījās staigāt līdz pat trīs gadu vecumam. Viņš to apguva ļoti novēloti, un viņam līdz pat pirmajai dzimšanas dienai nebija zobu. Attīstības ziņā viņš atpalika, bet bija mīlošs. Līdz pat šai dienai viņa smaids ir labākais, kas vien var būt. Nav tādu cilvēku, kuri viņam nepatiktu, ieskaitot pāri darītājus. Viņš piedod un arī aizmirst. Viņā nav ne kripatiņas nosodījuma. Es katru dienu cenšos viņam līdzināties, bet man nesanāk.”
Marija Anna veltīja dažus vārdus arī Maikla pāri darītājiem: “Jūs viņu šodien apsaukājāt par “brekešu ģīmi”, pirms sākāt zoboties par viņa ēšanas paradumiem. Vai zināt, ka viņš fiziski nespēj kontrolēt ēdiena palikšanu mutē?”
Viņa piebilst, ka dēls nevēlas nevienam “sagādāt nepatikšanas” un tāpēc “labprātīgi to pacieš.”
Viņa skaidro, ka nav viegli stāvēt malā, jo pirmajā brīdī vēlas iet un aizstāvēt dēlu, bet ar atriebību neko nevar atrisināt. Tā vietā viņa ļāva runāt Facebook ierakstam.
“Jums viņš var nepatikt, bet jums viņš ir jāciena. Dalieties, māciet citiem, audziet, un pats svarīgākais – respektējiet apkārtējos. Jūs nekad nevarat zināt, kam viņi ir izgājuši cauri.”
Avots: www.womansday.com
Tevi noteikti interesēs
- TESTS: Izvēlies attēlu un uzzini, kāda neredzama enerģija šobrīd “raksta” tavu dzīves stāstu
- Jau sākot ar 2026.gadu no šī Latvijas lielveikala sāks pazust konkrētie produkti: ”Šis gaidāms, gan Latvijā, gan Lietuvā”
- Sinoptiķu prognoze svētkiem: Ziemassvētkos gaidāms gan lietus, gan sniegs, bet drīz pēc tiem – kārtīgi ziemas mīnusi
- Gardākā svētku uzkoda: kraukšķi ar brētliņām, kas pazūd vienā mirklī
- Braucu ar taksi un pamanīju kaut ko dīvainu uz šofera rokas, ko viņš turpināja spaidīt: kas tas ir
- Es vairs neizmantoju eļļu, lai izceptu bekonu: kāds pieredzējis šefpavārs man atklāja vienu pavisam ikdienišķu sastāvdaļu izcilam rezultātam







