Viss apgriezīsies kājām gaisā: ko katra zodiaka zīme var sagaidīt oktobrī

Skorpions

Skorpioniem jābūt gataviem nopietnām pārmaiņām dzīvē. Iespējams, Jaunais gads piepildīs senus sapņus. Pārskati savas prioritātes un noteikti svarīgākos mērķus.

2024. gadā vērts veltīt visus spēkus grandioziem plāniem, bet pārmaiņas sāksies jau oktobrī. Iesakām atsijāt liekās nodarbes un tikšanās, kas netuvina tevi tavām galvenajām prioritātēm. Padomā par lietām, kas traucē tev pieturēties pie savām morālajām vērtībām.

Strēlnieks

Oktobris Strēlniekam būs ģimenes mēnesis. Veltiet vairāk laika savai otrai pusītei un bērniem. Zvaigznes norāda, ka jums jāstiprina attiecības. Iedomājieties, ka jums no jauna jāiepazīst savs mīļotais cilvēks. Attiecies pret viņu ar patiesu interesi un atrod laiku sarunām, lai atklātos viens otram. Fokuss jāvērš uz vistuvākajiem cilvēkiem.

Mežāzis

Oktobris Mežāžiem būs laiks, kad tiks pārbaudītas viņu personīgās robežas. Saglabā pacietību, jo paziņu lokā var parādīties nevēlams cilvēks. Esi stiprs un neļauj sev darīt pāri. Šis mēnesis būs pilns ar izaicinājumiem un satraukumu.

Vairāk laika pavadiet dabā un baudiet svaigu gaisu. Atcerieties par sajūtu praksēm, kas palīdzēs uzturēt veselību. Nezaudējiet drosmi grūtību laikā un neaizmirstiet lūgt atbalstu no draugiem un radiem, ja tas būs nepieciešams.

Ūdensvīrs

Oktobrī Ūdensvīriem liktenis piedāvā romantiskus piedzīvojumus. Laiks izvēlēties skaistus apģērbus un sakārtot personīgo dzīvi. Aizmirsti par iepriekšējiem pārpratumiem ar vīriešiem un fokusējies uz pozitīvo attieksmi.

Drīz tu atkal sajutīsi, ka esi mīlēta un vēlama. Tava dzīve tiks piepildīta ar maigām jūtām. Vairs nevajadzēs vakaros sēdēt vienai. Oktobris sola daudz romantisku randiņu.

FOTO: Pēc kādiem padomju laika produktiem gribētos atkal pagrūstīties rindā

Zivis

Zivīm oktobris sola diezgan juceklīgu mēnesi. Kārtis rāda pārbaudījumus un nenoteiktību. Iespējams, būs nepieciešams stingrs rūdījums, lai sagatavotos Jaunajam gadam. Saglabā izturību un pacietību, un esi gatavs uzklausīt vērtīgus padomus no malas. Neļaujies rudens pelēcīgumam, tev noteikti viss izdosies.

Lai izdodas!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment