Viss internets asarās: ir atklāts, ko nozīmē līnijas Krištianu Ronaldo pakausī

1467818772_ronaldo

Krištianu Ronaldo vārdu zina ikviens, kuram patīk futbols, viņš ir  portugāļu futblists, par kura pāreju tika samaksāta visaugstākā transfēra maksa futbola vēsturē — 80 miljoni mārciņu, pārejot no Mančestras “United” uz Madrides “Real”.

Arī spēlētāja alga “Real” klubā (12 miljoni mārciņu gadā) ir viena no augstākajām starp futbolistiem, ziņo wikipedia.org.

Krištianu Ronaldo pašlaik tiek kritizēts par savu vājo performanci Eiropas Čempionāta sākumā– viņš nespēlēja kā “pēdējo 20 gadu labākais spēlētājs,” kā viņš sevi bija nosaucis pirms turnīra sākuma.

Par viņu mēļo, ka viņš pārāk daudz ko no sevis tēlo un neprot zaudēt. Nenoliedzami daudzi cilvēki uzskata, ka Madrides “Real” spēlētāji ir bieži vien ir ļoti augstprātīgi, tomēr viņš ir savādāks.

Lai tie būtu cilvēki, kuriem nepieciešama palīdzība vai solidaritātes gadījums, Ronaldo vienmēr palīdz. Trīskārtējais Ballon D`Or uzvarētājs pirmajos Eiropas Čempionāta mačos parādījās ar jaunu frizūru– viss internets eksplodēja.

Šķir lapu tālāk, lai uzzinātu, ko nozīmē viņa jaunā frizūra:

Iesaki šo rakstu citiem!

COMMENTS

  • <cite class="fn">123</cite>

    Toreiz tā bija lielākā samaksa transfēru vēsturē, nu viņu ir pārspējis gan Beils, gan kopš aizvakardienas arī Pogbā.

  • <cite class="fn">Dita</cite>

    Ronaldo dzimtais novads-Portugālei piederošā Madeiras sala nupat cieta no šausminoša un milzīga ugunsgrēka.Ronaldo apsolījis ziedot naudu Madeiras atjaunošanai

  • <cite class="fn">gramatikaskorektors</cite>

    T-T :'( 🙁 Nabaga Zēns.

Leave a Comment