Viss internets ienīst šo pusaudzi, viņas bilžu dēļ. Paskatoties bildes arī tu nebūsi vienaldzīgs (FOTO)

Šī 12 gadus vecā pusaudze ir nonākusi interneta nežēlestībā – viņa nu ienīst vairākiem desmitiem tūkstošu cilvēku. Un viss viņas hobija un internetā pievienoto bilžu dēļ. Arī tevi visdrīzāk viņas hobijs neatstās vienaldzīgu.

Ariana Gurdina ir 12 gadus veca meitene no ASV, kura aizraujas ar medībām. Viņa medī gan ASV meža zvērus, gan arī eksotiskos zvērus, dodoties safari braucienos uz Dienvidāfriku. Neviens par šo konkrēto safari braucienu neko neuzzinātu, ja meitene nebūtu izlikusi bildes internetā.

Ariana saņēma vairāk kā 75 000 uzbrukumu no interneta lietotājiem, kuri tai skaitā izteica vēlēšanos nošaut pašu meiteni. Jaunās mednieces aizstāvībā savus komentārus izteica gan ģimenes locekļi, gan ģimenes draugi, paužot nesapratni par negatīvo reakciju par meitenes mīlestību pret medībām un uz draudiem norādot, ka no sākuma būs jātiek galā ar viņiem, pirms kāds aizskars Arianu.

Izrādās, ka jaunietes ģimene jau 7. paaudzē ir mednieki. Arianas ģimene atklāja, ka ir lepni par to, ka viņi ir mednieki un izjūt baudu, nododoties šim hobijam. Tāpat meitenes ģimene norādīja, ka neatvainosies par to, ko izdarījuši.

Arianas tēvs Elijs Gurdins apgalvo, ka nogalinātās žirafes gaļa tika izmantota, lai pabarotu 800 afrikāņu bērnus – bāreņus, taču vēl joprojām tiek spriests par to, cik tas ir legāli.

Lasi vēl: Šie ir paši nīstākie cilvēki visā pasaulē – tu noteikti pievienosies nīdēju pulkam!

Avots: ofigenno.com

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment